En tvåårig pojke tar sina första steg med protes: den paralympiska mästaren uppmuntrar honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tvåårig pojke tar sina första…
Hon ammar sin 6-årige son vid en familjemiddag men hennes syster ber henne sluta för hon skämmer ut hela familjen En begåvad frisör visar hur befriande det kan vara att klippa håret drastiskt

En tvåårig pojke tar sina första steg med protes: den paralympiska mästaren uppmuntrar honom

Advertisement

Blake Leeper är en paraolympisk atlet från USA: han har vunnit International Paralympic Athletics Medal 8 gånger, har satt amerikanska rekord tre gånger och har världsrekord i friidrott. Han är en mästare i sin sport trots att han föddes utan ben under knäna och fick sin första protes vid 9 månaders ålder. Men förutom att vara en mästare i sport, visade sig Blake vara en person med ett enormt hjärta.

via: abc news

Han var på sjukhuset i Oklahoma City för att få några nya proteser, och under sin vistelse såg han en 2-årig pojke som provade sitt nya protesben för första gången. Leeper lämnade omedelbart vad han höll på med och gick fram till barnet, som heter KJ Dyer, för att erbjuda honom sitt stöd och uppmuntran.

Blake uppmuntrade barnet att ha kul när han tar sina första steg. Även han gick igenom samma situation som pojken och kunde inte låta detta första stora steg utföras ensam. I videon som publicerats på Instagram skriver han "det här är min motivation. Jag lovar att fortsätta att kämpa så att den unga KJ kommer att ha alla möjligheter att tävla på högsta nivå!"

Advertisement

Väl hemma igen, säger mamman att Kj vänjer sig vid sitt nya ben och hävdar att mästaren hon mötte av en slump på sjukhuset var en stor inspirationskälla både för barnet som för föräldrarna.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack