En äldre hund har svårt att röra sig så familjen turas om att sova med den på soffan för att ge den tröst - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En äldre hund har svårt att röra…
En bagare startar en hungerstrejk som protest mot att hans unga lärling från Nya Guinea blir utvisad 18 katter som valt de mest absurda och otänkbara platserna i hemmet för att sova på

En äldre hund har svårt att röra sig så familjen turas om att sova med den på soffan för att ge den tröst

Av sofia
1.056
Advertisement

Att skaffa en hund är definitivt ett livsförändrande val, ur alla synvinklar. Uttrycket att "hunden är människans bästa vän" återspeglar verkligheten på ett mycket bra sätt och att erbjuda skydd, kärlek och vård till en hund innebär att få en ny familjemedlem, en ny vän. En trogen och lojal familjemedlem, som aldrig kommer att vända sin familj ryggen. Catherine Morrisons familj bestämde sig för att adoptera Spike år 2012. Vid den tiden var den lilla hunden 6 år gammal och hade räddats från ett djurskyddshem. Med tiden drabbades Spike av två hjärtattacker, som han överlevde men som ändå satte sina spår. Idag, vid 15-års ålder, kämpar hunden med att röra sig och kan inte längre nå matte och husses sovrum på övervåningen, som han en gång gjorde. Av denna anledning turas familjen om med att sova med honom i soffan varje kväll.

via: The Dodo

När familjen Morrison adopterade Spike hade de tänkt att hunden bara skulle ha tillgång till husets undervåning. Den första natten såg Katarinas pappa till att grinden till trappan för att komma upp på övervåningen var helt stängd. De var fullt övertygade om att Spike inte kunde komma upp på övervåningen. De hade dock fel och efter ett par minuter av gnällande och klagande tvekade Spike inte med att hoppa över grinden för att nå matte och husses säng. Från och med den dagen blev detta hans favoritplats.

Den andra hjärtinfarkten lämnade dock djupa spår hos stackars Spike, som nu är äldre och begränsad i sina rörelser. I sitt tillstånd är han numer oförmögen att klättra uppför trappan som leder till övervåningen och och familjen är rädd för att stänga grinden ifall hunden skulle försöka hoppa över den. För att undvika ytterligare fysisk skada bestämde familjen att var och en av dem skulle turas om med att sova i soffan, nere, med gamla Spike. Ett sätt att förhindra hunden kände sig ensam.

Advertisement

En rutin som började när Catherine gick på college och som fortsatte även i hennes närvaro. På detta sätt tillåter dessa skift mellan tre personer att åtminstone två av dem kan sova bekvämt. Catherines pappa glömmer dock aldrig bort att ge sin gamla fyrbenta följeslagare mat, vatten och all den vård som han behöver.

Familjens ansträngningar för att göra Spikes liv så bekvämt som möjligt är verkligen beundransvärda. Vem skulle inte göra detsamma för sin hund?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack