Ett par adopterar fyra syskon för att de äntligen ska kunna få leva under samma tak - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par adopterar fyra syskon för att…
15 personer som visar bilder på sina tatueringar och avslöjar meningen bakom 18 personer som med sina bisarra frisyrer överskridit alla gränser för god smak

Ett par adopterar fyra syskon för att de äntligen ska kunna få leva under samma tak

Av sofia
394
Advertisement

Att adoptera ett barn som tålmodigt väntar på en familj som kan ge det ett tak att leva under och mycket kärlek och tillgivenhet är mycket stort. Jennifer och Brandon Pratt är två mycket storhjärtade människor och detta amerikanska par bestämde sig för att visa all sin kärlek inte bara mot ett barn utan mot fyra syskon som bodde på samma barnhem. Vilka fantastiska människor!

Brandon och Jennifer Pratt hade ett speciellt band med Brasilien, med tanke på att mannens svåger ursprungligen kom från det landet och de hade länge velat adoptera för att utvidga sin familj. Av den anledningen tvekade de inte med att ansöka om att adoptera de fyra syskonen som alla bodde på samma barnhem i Recife-Pernambuco.

Efter två och ett halvt års pappersarbete och undertecknande av många dokument fick Brandon och Jennifer Pratt äntligen adoptera Leandro, Cristiano, Enzo och William, som hade omhändertagits på grund av att mamman inte tog hand om dem och sedan förlorade vårdnaden om dem. För det amerikanska paret fanns det aldrig några tvivel om att adoptera alla fyra: "Vi bestämde oss för att adoptera alla fyra för att förhindra att de växte upp isär. De är lugna barn och hade lätt för att anpassa sig!"

Advertisement

Nu har alla sex tillsammans bildat en enad och lycklig familj full av kärlek. Brandon och Jennifer tvekade inte en sekund med att ta hand om alla de fyra brasilianska syskonen tillsammans. Nu är de som familj ett föredöme för andra.

Tack Brandon och Jennifer för eran fantastiska kärleksgest!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack