En fattig man levererar bakverk med en trasig cykel så polisen bestämmer sig för att ge honom en ny - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En fattig man levererar bakverk med…
En 56-årig kvinna har varit gift 10 gånger men tänker inte ge upp förrän hon hittar den rätte 15 altruistiska handlingar som gjort världen till en bättre plats

En fattig man levererar bakverk med en trasig cykel så polisen bestämmer sig för att ge honom en ny

Av sofia
1.370
Advertisement

Covid-19-pandemin har orsakat allvarliga skador på ekonomin i många länder och tvingat många människor att i bästa fall hitta nya jobb. Det är dock inte alla de som har förlorat sina jobb på grund av krisen som har lyckats återhämta sig från denna situation. I Brasilien försökte en 39-årig man tjäna lite pengar genom att sälja hemgjorda bakverk som hans arbetslösa fru hade gjort genom att köra hemleveranser. Mannen hade bara en halvtrasig gammal cykel som transportmedel, som han hyrde dagligen, vilket till och med gjorde att han förlorade pengar ibland. Den lokala polisstyrkan blev rörd av att se denna man kämpa så hårt och bestämde sig för att starta en insamling för att ge mannen en helt ny cykel.

En överraskning i samband med julen som ingen hade förväntat sig, minst av allt den 39-årige nyblivna "leveranskillen" som varje dag kämpade för att försörja sig på Jundiaís gator i delstaten Sao Paulo genom att sälja kakor och bakverk till sina grannar. Den lokala polisen närmade sig mannen för att ta reda på vad han sysslade med. När mannen förklarade sina avsikter blev alla rörda. På grund av en situation av extrem fattigdom hyrde en man på nästan 40 år en cykel varje dag för att leverera bakverk i grannskapet. Något som för tillfället hjälpte honom att överleva. Poliserna kunde inte låta bli att lägga märke till i vilket skick cykeln var som mannen hyrde varje dag för 4 dollar. 

 

Det som började som en rutinkontroll gav polisen en oväntad idé. Efter att ha samlat in rätt mängd pengar gav polisen mannen en sprillans ny modern cykel. De levererade presenten till honom på juldagen den 25:e december och vilken gåva kunde ha varit mer användbar och uppskattad än en cykel?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack