En 56-årig kvinna har varit gift 10 gånger men tänker inte ge upp förrän hon hittar den rätte - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 56-årig kvinna har varit gift 10…
Hyresvärden drar av 100 dollar på hyresgästernas hyra för varje timme de ägnar åt volonärarbete En fattig man levererar bakverk med en trasig cykel så polisen bestämmer sig för att ge honom en ny

En 56-årig kvinna har varit gift 10 gånger men tänker inte ge upp förrän hon hittar den rätte

Av sofia
750
Advertisement

Det finns de som har haft turen att hitta rätt redan tidigt i livet och de som efter upprepade försök inser att de ännu inte har lyckats. Cassey, en 56-årig affärskvinna som bor i USA, har varit gift tio gånger men ingen av dessa män har varit rätt så hon överväger en 10:e skilsmässa. Cassey, som varit gäst på en TV-show, säger att hon inte har några planer på att ge upp förrän hon hittar rätt person.

Kvinnan hävdar att hon gift sig med alla slags män: rockare, predikanter och även sin pojkvän, från skoltiden men att varje äktenskap slutade i skilsmässa. Nu vill Cassey ha råd och vill ta reda på varför hon inte har hittat rätt person än? Cassey avslöjade att hennes längsta äktenskap varade i 8 år medan hennes näst längsta varade i 7 år. Även om hon fick en son i detta äktenskap visste Cassey att det skulle ta slut. Hennes nuvarande make har kallat henne ett "kontrollfreak" och hon överväger därför att avsluta även sitt 10:e äktenskap.

Kvinnan förklarade att trots alla besvikelser och misslyckade äktenskap fortsätter hon att söka efter någon som kan älska henne på rätt sätt. Dr Phil, som leder showen där hon blev inbjuden är av åsikten att kvinnan är beroende av att leva i ett förhållande och tycker att hon istället borde skapa lite eget utrymme och ta lite tid för sig själv innan hon skaffar en ny man och investerar i ett nytt förhållande. Tror du att rätt person existerar? Och kommer ödet att se till att vi träffar henne eller honom?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack