En mamma bestraffar sin dotter genom att låta henne sova i tält för en natt efter det att hon förolämpat en hemlös - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma bestraffar sin dotter genom…
14 personer som med stolthet visat upp sitt vackra år 18 bilder på personer som minst sagt haft en dålig dag

En mamma bestraffar sin dotter genom att låta henne sova i tält för en natt efter det att hon förolämpat en hemlös

Av sofia
9.839
Advertisement

En förälder jobbar hårt för att lära sina barn hur världen fungerar, att det är viktigt att respektera andra människors synvinkel och olikheter, att visa empati mot de mindre lyckligt lottade. Men ibland, för att våra barn ska lära sig viktiga lärdomar i livet, tvingas mamma och pappa ta till lite tuffare tag. Med den här mammans "bestraffning" blev väldigt omdiskuterad på nätet.

via: Reddit

I en grupp på Reddit delade en mamma sin upplevelse med sina två döttrar, en på 16 år och den andra på 14. Mamman trodde sig ha fostrat två artiga, respektfulla och empatiska tjejer, men ändå hade Jessica, den yngsta, betett sig på ett oförskämt sätt mot en stackars hemlös man.

Den äldsta dottern, Jasmine, visade sin mamma en video där Jessica gick på en hemlös man som tiggde pengar: "Sluta be mig om pengar, du skulle kunna tjäna dina egna pengar om du inte var så lat och spenderade det lilla du hade på sprit... [...] Folk tältar faktiskt för skojs skull, även i december, du borde inte klaga, ditt liv är en annans drömsemester."

image: Geograph

Mamman var upprörd och visste att hon skulle behöva lära sin dotter en hård läxa och det här var hennes plan som hon själv uttryckte den: "Jag låste dörren till hennes sovrum så att hon inte kunde komma in, jag satte upp en skylt med orden: Stängt för semester. Sedan slog jag upp ett tält i trädgården och fyllde det med filtar och sovsäcken som jag använde när jag campade i Norge."

Efter det gav mamman sin yngsta dotter ett ultimatum: antingen fick hon sova i tältet en natt för att uppleva hur en hemlös person levde, eller så skulle mamman ha konfiskera hennes mobiltelefon och experimentet verkar ha fungerat. Efter den fruktansvärda upplevelsen att sova ute i tält under en kall natt verkar Jessica ha lärt sig sin läxa.

Var den här mamman för tuff eller tycker du att hennes agerande var rätt när hon gav sin dotter en lektion i empati som hon kommer att minnas för alltid?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack