"Jag är ingen förskola" En mormor vill ha betalt för att ta hand om sitt barnbarn hela dagen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag är ingen förskola" En mormor…
En pojkes brev till jultomten som har rört många människor världen över:

"Jag är ingen förskola" En mormor vill ha betalt för att ta hand om sitt barnbarn hela dagen

Av sofia
7.475
Advertisement

Inte alla mor- och farmödrar har den styrka som krävs för att kunna fostra och ta hand om sina barnbarn varje dag. Även om de skulle ge sina liv för sina barn, tycker några av dessa mor- och farmödrar dock att det finns en gräns för allt. Liksom denna mormor som valde att vara anonym, som bad sin dotter att betala henne 15 dollar i timmen för att ta hand om sitt barnbarn varje dag. En begäran som omedelbart skapade debatt på nätet.

image: Pxhere

Berättelsen, delad anonymt av Daily Mail, handlar om denna mormor som inte gick med på att ta hand om sitt barnbarn åt sin dotter. Mamman arbetade visserligen varje dag, men denna mormor tog "mod" till sig och vågade be sin dotter om en daglig barnvaktslön på 15 dollar i timmen. När artikeln publicerades beskrevs kvinnan som "irrationell" eller till och med "girig".

Mormorn kunde inte längre utföra sina dagliga aktiviteter och kunde inte njuta varken av sin pension eller ålderdom eftersom hon ofta var tvungen att mata, vakta, sköta eller till och med bada sitt barnbarn. Tillslut erbjöd dottern henne 10 dollar i timmen, men hennes mamma avböjde erbjudandet.

image: Pxhere

Kvinnan berättade för Daily Mail: "Jag är inte ett dagis, jag behöver pengarna för att ersätta den tid jag ger upp för att göra det jobbet!"

Denna berättelse, som kanske kan låta absurd, lär oss att allas tid har ett värde och måste respekteras i alla dess former. Förmodligen är det nog bättre ifall dottern istället hittar en barnvakt som hon betalar för dessa tjänster och låter sin äldre mamma få njuta av sin ålderdom i lugn och ro.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack