Han fyller 80 och får sin drömbil i present och kan inte hålla tillbaka tårarna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han fyller 80 och får sin drömbil…
En 76-årig man matar herrelösa katter i sitt kvarter genom att varje dag sälja skrotade metalldelar 15 mycket söta djur som verkligen vet vad ordet vänskap betyder

Han fyller 80 och får sin drömbil i present och kan inte hålla tillbaka tårarna

Av sofia
336
Advertisement

Ibland är en livstid inte tillräcklig för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse. Det räcker inte alltid med att arbeta i åratal för att lyckas leva ett anständigt liv, bilda familj, se till att de får mat och inte saknar någonting... vissa drömmar förblir drömmar för alltid. Mannen som är  huvudperson i denna vackra historia lyckades fylla 80 år utan att någonsin uppfylla en av sina största drömmar i livet, nämligen att köra en Mercedes-cabriolet från 1972.

via: TikTok
image: Merina/TikTok

Mannen från New Jersey hade precis fyllt 80 år, och medan han firade med sin familj och sina närmaste vänner på en restaurang fick han en överraskning som inte bara lämnade honom mållös utan också fick honom att gråta glädjetårar. Inför denna viktiga dag hade hans familj beviljat hans största önskan, att få köra en Mercedes-cabriolet från 1972.

Äntligen stod den där, bara för honom, redo att köra. Den 80-årige mannen kunde inte tro sina ögon, hans familj hade äntligen förverkligat hans livs dröm!

image: Merina/TikTok

Så snart den 80 år gamla mannen såg bilen med en stor röd rosett på motorhuven kunde han inte låta bli att gråta av lycka. Mannen tvekade inte en sekund och tog nycklarna till sin nya Mercedes, satte sig i bilen och tog en åktur i sina drömmars cabriolet, precis som man kan se i videon som publicerades på TikTok av Merina, förmodligen en nära familjemedlem till den 80 år gamla mannen.

Det är aldrig för sent för att förverkliga dina drömmar, sluta aldrig hoppas och kämpa för dem!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack