Farväl till "intensivavdelningens morfar" som hållt förtidigt födda barn i famnen sedan 15 år tillbaka - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Farväl till "intensivavdelningens morfar"…
Brad Pitt levererade personligen ut lådor fulla med mat till de mest behövande människorna i sin stad En flicka som blev fast bland spillrorna blir räddad efter 3 dagar och kan inte släppa taget om brandmannens hand

Farväl till "intensivavdelningens morfar" som hållt förtidigt födda barn i famnen sedan 15 år tillbaka

Av sofia
1.210
Advertisement

När barn föds för tidigt är det första de ser med sina små ögon ögonen omedelbart efter att ha kommit till världen en inkubator på intensivvårdsavdelningen. En plats där läkare och sjuksköterskor tar hand om dessa nyfödda barn på ett noggrant sätt, även om föräldrarna ofta inte kan besöka dem för att krama dem eller vara nära dem. Det är här så kallade huggers (från engelskans hug) kommer in i bilden, det vill säga de som håller för tidigt födda barn i famnen på intensivvården, när föräldrarna inte kan vara närvarande.

via: Today

I 15 år hade Children's Health Care i Atlanta en mycket speciell hugger. Hans namn är David Deuchtman och efter 41-års arbete inom området internationell marknadsföring bestämde han sig för att gå i pension och syssla med volontärarbete med nyfödda bebisar på intensivvårdsavdelningen vid barnsjukhuset i Atlanta.

Ett ädelt jobb som han utfört med hängivenhet och mycket kärlek i 15 år, att hålla och gosa med för tidigt födda barn som fortfarande inte kunde få ha sina föräldrar nära dem.

David var som en skyddsängel för dessa barn på intensivvårdsavdelningen, så pass mycket att när han diagnostiserades med bukspottkörtelcancer i fjärde stadiet år 2020 bestämde sig all personal på barnsjukhuset och de vuxna barnen som han hade tagit hand om för att stötta Davids familj under en så svår tid och påminna honom ännu en gång om hur han, genom att bara krama och vagga dessa för tidigt födda barn, hade spelat en mycket viktig roll i deras liv.

Advertisement

Tyvärr dog David vid 86-års ålder av bukspottkörtelcancer och lämnade ett enormt tomrum i hjärtat på sin familj och hos hundratals mammor och pappor som i väntan på att sjukhuset skulle skriva ut deras för tidigt födda barn, inte kunde hålla sina barn i famnen och lät denna volontär med ett hjärta av guld göra jobbet åt dem.

Tack för allt David!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack