Den konstiga berättelsen om en 33-årig man som är fången i en tonårings kropp som slutade växa när han var 14 - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den konstiga berättelsen om en 33-årig…
19 roliga familjefoton som är så bisarra att de kommer få dig att skratta Han sparar pengar för att köpa sin avlidna pappas bil, men en man ger honom nycklarna och säger:

Den konstiga berättelsen om en 33-årig man som är fången i en tonårings kropp som slutade växa när han var 14

Av sofia
1.146
Advertisement

Det finns många människor som trots att de blir äldre lyckas hålla sig unga både i sinnet och i kroppen, men denna unga ryska man har definitivt överskridit alla mänskliga gränser. Denis Vashurin ser ut som en ung pojke på 14 eller 15 år, men han är faktiskt 33! Hur är det möjligt? Det är inte förvånande att han beskrivs av ryska medier, och nu även av de internationella, som "mannen som inte åldras" med tanke på sitt utseende. Denis själv förklarade att han ständigt måste bevisa sin ålder och visa leg i de mest olika situationerna. Hans är ett riktigt märkligt fall!

Denis kommer från en liten by i den ryska regionen Krasnoyarsk och vid någon tidpunkt i sitt liv insåg han att hans utseende skulle förbli så här för alltid, att han skulle vara en man "fånge" i kroppen av en 14-årig pojke. För honom kan livet inte vara enkelt, speciellt eftersom han alltid känner sig tvungen att bevisa sin ålder. Medan han var i skolan var det absolut inget problem, men under tonåren var klyftan mellan honom och hans klasskamrater tydlig. Det var svårt för honom att acceptera det faktum att han fysiskt aldrig skulle ha blivit "vuxen", men idag kan han leva lyckligt i lugnet i sin lilla by. Trots alla tvivel och nyfikenhet vände sig Denis aldrig till någon specialist för att förstå vad som låg bakom hans kropps funktion.

Att vara vuxen men se ut som en tonåring kan orsaka olika problem och besvär. En gång stoppade en trafikpolis honom och trodde att det var en minderårig som körde bilen. Denis är ganska trött på och känner sig obekväm med att alltid behöva ge förklaringar till alla - av den anledningen lever han ett bra liv i den lilla verkligheten i sin by, där alla känner honom och inte längre ställer några frågor. Denis har en flickvän och älskar att spendera sin fritid på fiske, jakt och natur, ofta långt borta från andra människor.

Advertisement

Hans berättelse verkar vara unik i sitt slag!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack