Frun får cancer, mannen är otrogen och vägrar hjälpa henne: "Även jag har mina behov" - TittaPaVideon.se
x
Frun får cancer, mannen är otrogen…
Hon går in i badrummet och smörjer in håret med hårborttagningskräm, flickans nya utseende 17 bilder på ovanlig vänskap mellan djur som kan lysa upp även den mörkaste av dagar

Frun får cancer, mannen är otrogen och vägrar hjälpa henne: "Även jag har mina behov"

17 Oktober 2020 • Av sofia
917
Advertisement

När du lever i ett förhållande som varat länge är det inte ovanligt att se din partner som en verklig livlina, en person att lita på när saker går bra men också - och kanske framför allt - när saker går dåligt. Om vi ​​dock tror att detta är något man kan ta för givet, har vi tyvärr mycket fel.

Historierna om själviska beteenden som gränsar vid det absurda i relationer är många och den vi nu ska berätta för dig om är verkligen otrolig. Huvudpersonerna är en gift man och kvinna, som drabbades av något mycket svårt, som dock ledde till att mannen satte sina egna behov framför sin frus.
 

via: Reddit

Hustrun i fråga - 32 år gammal - berättade anonymt sin historia på Reddit. När hon diagnostiserades med bröstcancer stadium 2 förväntade hon sig bara att få tröst, uppmärksamhet och stöd från sin man John, som hon har delat över 12 år av sitt liv med. Detta var dock inte fallet och det var just på grund av detta som hon valde att dela sin berättelse offentligt. Hennes mans hänsynslösa beteende lämnade många människor mållösa.

Att hantera cancer är ingen lätt utmaning för någon. Har man tur kan man i dessa fall åtminstone räkna med stödet från sin partner. Tänk dig då smärtan hos denna kvinna när hon upptäckte att hennes man under de mest smärtsamma dagarna hon tvingades upplevde på grund av cancern, var otrogen mot henne med en annan kvinna och ägnade sig åt sina intressen, utan att bry sig det allra minsta om att ta hand om och hjälpa henne.

image: Piqsels

Kirurgi och flera kemoterapibehandlingar försvagade självklart kvinnan mycket. I allt detta lyfte hennes man inte ett finger för att hjälpa henne. Han visade ingen empati och hjälpte inte heller till rent praktiskt. Så kvinnan bestämde sig för att flytta in hos sin syster. Men det värsta skulle fortfarande komma.

När hon en dag kom hem för att träffa sin man, blev hon chockad när hon genom några meddelanden i telefonen fick reda på att hennes man hade träffat en kvinna sedan ungefär fyra månader tillbaka, precis runt den tidpunkten hon hade fått reda på att hon hade cancer. I det ögonblicket bestämde hon sig för att bemöta sin make öppet och få honom att ta ansvar. Mannens svar skulle ha lämnat vem som helts mållös.

Advertisement

"Jag har mina behov", svarade han sin fru. "Du borde inte ha förväntat dig att jag skulle ta hand om dig." Det är svårt att inte bli chockad inför en sådan reaktion. Inte bara lämnade den så kallade "mannen" sin partner ensam i ett ögonblick av extrem svårighet, utan tog även tillfället i akt att bedra henne och ägna sig åt det han gillade bäst.

Människors reaktioner på historien som kvinnan delade dröjde inte länge. Nästan alla var överens om att mannens beteende var både fegt och oacceptabelt och de föreslog att kvinnan skulle fortsätta med sitt liv, med vetskapen om att hon i alla fall nu kan se saker och människor för det de verkligen är. "Jag slösade bort 12 år av mitt liv" kommenterade den bedragna hustrun och allt som återstår är att hoppas att hon hittar någon som kommer att kunna ge henne allt det stöd och den uppriktighet hon förtjänar.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack