En kvinna tackar mannen som räddat henne från ett övergrepp enbart genom att läsa av hennes kroppsspråk - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna tackar mannen som räddat…
17 personer som stolt visat upp sin förändring och som knappt går att känna igen En 12-årig kille adopteras officiellt av sin bästa väns familj, en dröm som går i uppfyllelse

En kvinna tackar mannen som räddat henne från ett övergrepp enbart genom att läsa av hennes kroppsspråk

Av sofia
2.781
Advertisement

Även om vi ibland tror att världen är full av negativitet och människor som alltid är redo att bete sig illa mot andra, råder det ingen brist på händelser och positiva beteenden som lyckas motbevisar dessa övertygelser.

Vi pratar om alla de situationer där människor i vår omgivning på ett osjälviskt och generöst sätt hjälper oss att komma ur en svår situation. Precis som en kvinna i New York upplevde när hon befann sig på tunnelbanan. En jobbig upplevelse där hon blev trakasserad av en främling, men som lyckligtvis slutade bra, tack vare en snabbtänkt och klartänkt främling som inte befann sig långt borta och bevittnade hela händelsen.

via: Reddit

Ibland finns det hjältar och ”skyddsänglar” nära oss även om det verkar som om vi är ensamma i komplicerade situationer. För kvinnan som anonymt delade sin upplevelse på Reddit var det exakt så. Hon satt på tunnelbanan en helt vanlig dag när en man började störa henne, följde efter henne in i vagnen, talade med henne på ett provocerande sätt och ställde sig för nära. En situation som tyvärr inte är ovanlig inom kollektivtrafiken och som gjorde att den stackars kvinnan kände sig obekväm.

Lyckligtvis fanns det dock inte långt ifrån henne en kille som när han såg situtationen och även baserat på hennes kroppsspråk omedelbart insåg att något var fel och att hon kände sig obekväm. Så han agerade snabbt och tydligt och vände sig till henne och sa "Hej Lauren, ska du också på Jeffs middag?", Självklart hittade han på både hennes namn och hennes påstådda väns för att rädda henne ur situationen. Efter ett ögonblick av förvåning insåg kvinnan vad han höll på med och svarade ja och låtsades känna killen.

image: Pixabay

"Kom så går vi tillsammans", sa den unge mannen till henne och visade henne telefonen och frågade henne på anteckningarna om hon var okej. Kvinnan svarade att den skumma killen förföljde henne och den snälla främlingen tyckte då att det var en bra idé att gå ner tillsammans med henne för att bli av med förgriparen och se till att hon kom hem säkert. Kvinnan, förvånad över denna extremt generösa gest, bestämde sig för att offentligt tacka främlingen och berätta för hela världen om sin upplevelse.

Advertisement

”Jag är så glad att det finns män som han där ute - skrev hon - I New York sköter de flesta sig själva, så tack så mycket, var du än är. Jag är ledsen över att du blev försenad, men i det ögonblicket var du min skyddsängel." Vi kan inte göra annat än att hålla med. Bland all negativitet är det ibland härligt att få läsa historier som denna, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack