Hon föder sitt första barn vid 72-års ålder, parets dröm om att bli föräldrar går äntligen i uppfyllelse - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon föder sitt första barn vid 72-års…
Den här växeloperatören för 911 hjälpte till att rädda livet både på ett barn och en äldre man på bara en timme 17 personer som stolt visat upp sin förändring och som knappt går att känna igen

Hon föder sitt första barn vid 72-års ålder, parets dröm om att bli föräldrar går äntligen i uppfyllelse

Av sofia
1.197
Advertisement

För vissa par spelar åldern inte särskilt stor roll när det gäller att skaffa barn. Om det en gång i tiden inte rekommenderades att en kvinna födde barn vid 40, finns det idag, om än med ett visst antal risker, fall av naturlig födelse även bland äldre kvinnor. I Indien var ett par som hade varit gifta i 50 år missnöjda på grund av att de inte hade lyckats få barn, så de fortsatte att försöka tills de en dag upptäckte IVF. Daljinder, 72 år gammal, födde ett vackert barn och krönte äntligen hennes och hennes mans dröm om att få ett barn.

I Hisar i Indien, vände paret sig till "National Fertility and Test Tube Baby Center" för att uppfylla sin dröm om att få barn. Inledningsvis var klinikens medicinska personal ganska skeptisk till båda föräldrarnas höga ålder, särskilt kvinnan som skulle gå igenom förlossningen. Daljinder var dock mycket insisterande och ville inte ta ett "nej". Paret betalade motsvarande cirka 12 000 dollar för att bli föräldrar.
 

Pengar som enligt Daljinder absolut inte var ett problem och inte var av någon betydelse för henne. Om priset att betala för hennes lycka är 12,0000 dollar så får det vara så. Paret är faktiskt mycket nöjda och ångrar inte sitt val. Daljinder trodde ärligt talat att det skulle vara lättare och mindre tröttsamt, men hon är fortfarande nöjd med sin erfarenhet.

Advertisement

Paret fick en pojke som fick namnet Arman, som bara några dagar gammal redan har blivit en riktig liten kändis. Hans födelse har lockat media från hela världen, som naturligtvis ville tillägna denna otroliga historia några speciella ord.

image: Pexels

Bortsett från alla lyckoönskningar har situationen även skapat en hel del kontrovers. Hur rätt är det egentligen att tillfredsställa sitt personliga behov av att skaffa barn till varje pris? I en mycket hög ålder, som i fallet med detta par, kan ju detta innebära att barnet blir föräldralöst för tidigt.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack