En föräldralös flicka får sin första docka, video på hennes reaktion är minst sagt rörande - TittaPaVideon.se
x
En föräldralös flicka får sin första…
De sa till henne att hennes autistiska son aldrig skulle åstadkomma något i livet, idag har han en teknikexamen Den här växeloperatören för 911 hjälpte till att rädda livet både på ett barn och en äldre man på bara en timme

En föräldralös flicka får sin första docka, video på hennes reaktion är minst sagt rörande

12 Oktober 2020 • Av sofia
3.590
Advertisement

Ett barns leende är troligen det som kommer att kunna "rädda världen". Även de kallaste av hjärtan kommer förmodligen att ändra uppfattning inför den sanna reaktionen från någon som på ett oskyldigt sätt fortfarande finner styrkan att skratta. I en video filmad av den turkiska aktivisten Bilal Erkus ser vi Cemile, ett nigerianskt föräldralöst barn, som inte kan hålla tillbaka sina känslor och skrattar när mannen ger henne sin första docka. En överraskning som för en liten flicka som är född och uppvuxen i västvärlden, där man alltid har en ny leksak till hands, inte är lika spännande som den blir för Cemile. Den nigerianska flickan ger oss omedvetet en aldrig tidigare skådad lektion i ödmjukhet.
 

Att pengar inte ger lycka vet Cemile mycket väl och ändå blir hon fortfarande väldigt glad när Bilal ger henne denna gåva. För att öka "spänningen" säger Bilal till den lilla flickan att stänga ögonen och när Cemile öppnar dem och befinner sig framför en vacker docka som hon aldrig hade haft tidigare, börjar hon skratta högt och krama om tygdockan. Hon kramar även Bilal medan hon fortsätter att skratta så högt hon bara kan, glad över att ha fått den gåvan.

Det här är den underbara videon med lilla Cemiles känsloladdade reaktion

En reaktion som gör att vi inte kan låta bli att le och samtidigt sörja för de orättvisa livsvillkoren som så många afrikanska barn tvingas uthärda utan att ha något val.

Cemiles leende ger oss emellertid en strimma hopp i denna alltmer gråa och själlösa värld.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack