En herrelös hund skyddade ett barn som hade tappat bort sig utanför hemmet under flera timmar, hunden är nu hans personliga hjälte - TittaPaVideon.se
x
En herrelös hund skyddade ett barn…
En tonåring stänger in sig på skolans toalett i 3 dagar, han ville fly från mobbarna som var efter honom Ett gift par med fem barn bestämmer sig för att adoptera sju barn som blivit föräldralösa för att undvika att dela på dem

En herrelös hund skyddade ett barn som hade tappat bort sig utanför hemmet under flera timmar, hunden är nu hans personliga hjälte

15 Oktober 2020 • Av sofia
1.558
Advertisement

Vem har sagt att en hjälte måste vara en människa med en kappa och superkrafter? Kanske får den allmänna övertygelsen oss att tro att så är fallet, men i verkligheten döljer sig de mest heroiska varelserna på de mest oväntade platserna, på ett sätt som lämnar oss positivt överraskade.

Den herrelösa pitbullhunden vi nu ska berätta om är en storhjärtad hund som utan att tveka bestämde sig för att använda alla sina beskyddande instinkter för att hjälpa ett ensamt och sårbart barn i nöd.

via: MSN

Lilla Kh'amorion Taylor hade gått hemifrån och gått vilse, han vandrade runt ensam och rädd på gatorna i St. Louis, Missouri. De hade omedelbart slagit larm om hans försvinnande efter det att pappan hade ringt polisen och alla blev envolverade i sökningsarbetet.

Tills dess att en kvinna, som inte bor särskilt långt från lilla Taylors hus och som föredrog att förbli anonym, märkte att barnet gick runt på gatan tillsammans med en speciell fyrbent "livvakt".

Det var en herrelös pitbull som verkade följa barnet noga och såg ut som om han följde sina skyddande instinkter. Hunden förstod att den lilla pojken var ensam och i trubbel och därför följde han honom i säkerhet tills barnet fick möjligheten att återförenas med sin familj.

Advertisement

Grannen, som bevittnade det hela och genast kände igen det försvunna barnet, informerade omedelbart alla om sin upptäckt, tills Kh'amions far äntligen kunde få krama om sin lilla son igen, lycklig över att hans lilla kille var i gott skick trots den hemska upplevelsen av att ha vandrat runt ensam i staden. Barnet hade inte övergivits ens ett ögonblick av den stora hunden som tog hand om honom och av den anledningen berättade han att hans fyrbenta vän skyddade honom, precis som en personlig hjälte. Vi kan inte göra annat än att hålla med honom, hundar är ofta verkligen värdefulla gåvor som naturen har gett oss!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack