En flicka tar en liten tupplur tillsammans med sin hund och sin katt, en bild full av värme och omtanke - TittaPaVideon.se
x
En flicka tar en liten tupplur tillsammans…
En granne förstör en 3-årings fest genom att välta ett bord fullt med mat En lärare förbjuder en elev att amma sin dotter under lektionerna på distans:

En flicka tar en liten tupplur tillsammans med sin hund och sin katt, en bild full av värme och omtanke

13 Oktober 2020 • Av sofia
863
Advertisement

När du har en hund eller en katt hemma som sällskap har du verkligen allt du behöver: tillgivenhet, närhet, villkorslös kärlek och ofta även mycket förståelse. Det är svårt att känna sig ensam med ett husdjur. När det sedan i detta "sentimentala" förhållande också finns ett barn med i bilden, blir livet som i en saga. An, ägaren till en vacker golden retriever och en katt som har blivit ett med hennes lilla dotter, vet detta mycket väl.

via: Metro UK
image: douyin/TikTok

Det extraordinära förhållandet som har skapats mellan den här lilla flickan, en golden retriever som heter Dabao och en katt som heter Motor syns tydligt på dessa kärleksfulla bilder som publicerades på det kinesiska sociala nätverket Douyin, där An visade upp den djupa vänskapen som utmärker denna ovanliga trio.

Denna ovanliga och underhållande familj bor i Guangzhou i provinsen Heilongjiang, i nordöstra Kina och tack vare deras foton och videor på sociala medier har de nått över 3 miljoner följare!
 

image: douyin/TikTok

Omöjligt att inte bli kär i denna trio. En av de bilder som gått rakt in i hjärtat på många människor var den som skildrar Ans dotter, katten Motor och golden retrievern Dabao när de sover, alla nerbäddade och kramandes tillsammans, som om de var en riktig familj, en bild full av kärlek!

Advertisement
image: douyin/TikTok

Dessa bilder går inte bara rakt in i våra hjärtan, men de visar oss även att begreppet omtanke och familj lätt kan utvidgas till våra älskade husdjur!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack