Vid 89-års ålder arbetar han fortfarande med att leverera pizza, ett par hjälper honom genom att ge en dricks på 12.000 dollar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vid 89-års ålder arbetar han fortfarande…
14 djur som ser ut som människor med päls 17 bilder på roliga djur som påminner oss om att le även under de dagar när allt verkar gå snett

Vid 89-års ålder arbetar han fortfarande med att leverera pizza, ett par hjälper honom genom att ge en dricks på 12.000 dollar

Av sofia
554
Advertisement

Ålderdomen bör vara ett fridfullt ögonblick för oss alla, där vi är omgivna av våra nära och kära och lever ett lugnt och rofyllt liv utan alltför många bekymmer. Tyvärr har dock inte alla äldre människor samma tur och vissa av dem har inte ens det som anses vara normalt.

Derlin Newey är en av dem. För att klara sig och möta alla utgifter, tvingas han vid 89-års ålder fortfarande arbeta med att leverera pizza, ett yrke där vi vanligtvis hittar unga människor, kanske som första arbetslivserfarenhet. Livet för den här äldre mannen förändrades dock radikalt. Av en lycklig tillfällighet mötte han människor på sin väg som bestämde sig för att ge honom stöd och förbättrade hans liv på ett sätt som han aldrig hade förväntat sig.

via: CNN

Vi befinner oss i Utah, där Derlin bor och arbetar för den välkända pizzakedjan Papa John's med att göra hemleveranser. En kväll som många andra förändrades dock allt. Den gamle mannen ringde på dörren till familjen Valdez hus där Carlos bor som är en mycket berömd karaktär på det sociala nätverket TikTok.

Efter att ha haft en härlig konversation med 89-åringen, filmad och delad på webben blev familjen Valdez rörda över mannens berättelse och hans vänlighet. Så de bestämde sig för att hjälpa honom genom att offentliggöra hans situation och fick visningar och känslomässiga reaktioner från många människor. Men detta är inte allt.

För att göra något konkret för gamle Derlin, som fortfarande tvingas arbeta vid nästan 90-års ålder, organiserade Carlos Valdez och hans fru en insamling för honom. Det gick väldigt fort, med tanke på att de två är kändisar, för välgörenhetsarbetet att nå överraskande resultat. Över 12 000 dollar samlades in på bara några dagar, en mycket bra "dricks" för  Newey!

Paret Valdez kunde inte vara mer nöjda med resultatet och kunde inte vänta med att få berätta för Derlin vad de hade lyckats med. Så de tog sig till hans enkla husbil för att leverera de insamlade pengarna till mannen och ge honom en underbar överraskning. 89-åringen kunde inte hålla tillbaka tårarna, chockad över vad som hände och nästan mållös av glädje och tacksamhet.

Advertisement

Äntligen kommer den här äldre mannen att ha lite mer ekonomisk trygghet, säker på att ha tillräckligt med pengar för de dagliga utgifterna. En vacker historia som återigen lär oss att vi aldrig får förlora hoppet och att turen alltid kan gömma sig bakom hörnet eller som i det här fallet bakom dörren!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack