Han har tatueringar över hela kroppen och är grundskolelärare, därför skulle många vilja få bort honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han har tatueringar över hela kroppen…
En miljonär har donerat alla sina tillgångar till välgörenhet efter att ha gjort det anonymt under 38 år av sitt liv En 9-årig pojke vilar längs med vägen klädd som en maskot, hans jobb är att roa förbipasserande för några få mynt åt gången

Han har tatueringar över hela kroppen och är grundskolelärare, därför skulle många vilja få bort honom

Av sofia
968
Advertisement

Vad skulle du tycka om en av ditt barns lärare var en mycket begåvad, ung man som älskar att tatuera varje tum av sin kropp? Skulle du vara orolig för att dina barn skulle kunna bli traumatiserade för livet? Vi kan inte beskylla dig för detta, men det dröjde inte länge innan Sylvain Helaine, den mest tatuerade mannen i Frankrike som även är förskolelärare, lyckades vinna förtroendet hos sina små elever, även om det kanske inte var vid första ögonkastet.

via: The Sun

Sylvain Helaine är en 35-årig pojke som sedan han var 27 har jagat två drömmar, den första var att tatuera hela kroppen, den andra var en passionen för undervisning, som han i flera år har genomfört i vissa franska förskolor. Vid 35-års ålder anses Sylvain vara den mest tatuerade mannen i Frankrike, så pass mycket att till och med hans ögon och tunga inte har besparats.

Tyvärr har många föräldrar inte gått med på att låta honom vara lärare för sina barn på grund av hans utsende och därför blev han officiellt ombedd att inte undervisa längre i förskolor och lågstadium, utan för elever i mellanstadiet och uppåt för att undvika att "traumatisera" de yngsta eleverna.

Sylvain var dock inte överens med detta beslut, övertygad om att hans utseende, efter första intrycket, inte längre blir ett problem för unga elever, enligt hans tidigare erfarenhet som lärare: "I början när jag skaffade tatueringar, gjorde jag det bara för min skull, jag tänkte på mig själv och inte på resten. Sedan insåg jag att barn som ser mig lär sig mycket om tolerans och respekt för andra. Det kan hända att de inte blir rasister eller homofober när de växer upp eller att de inte ser på funktionshindrade som freaks. Jag tycker att det är bra."

Han tillade också: "I klassen sa jag att om jag skaffar en tatuering gör inte detta mig till en elak människa. En tatuering förändrar inte karaktär och beteende." Kloka ord som emellertid har genererat en hel del diskussioner i landet, som har delats mellan dem som vill ha honom utanför lärarkåren och de som istället vill ge honom en chans bortom hans utseende.

Vilken sida skulle du ställa dig på?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack