En mormor erkänner plötsligt för sitt barnbarn: "Jag har aldrig gillat män, jag föredrar kvinnor!" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mormor erkänner plötsligt för…
16 personer har återskapat sina barndomsbilder och visar att tiden går, men kärleken består Man och hustru adopterar den avlidna grannens barn, ett tv-team överraskar dem med ett nytt hus

En mormor erkänner plötsligt för sitt barnbarn: "Jag har aldrig gillat män, jag föredrar kvinnor!"

Av sofia
1.427
Advertisement

I dagens samhälle fortsätter kampen för HBTQ-rättigheter obehindrat, trots att många framsteg har gjorts, särskilt inom västerländsk kultur, för lika rättigheter för homosexuella och bisexuella medborgare och så vidare. En minoritet och en "mångfald" som till varje pris måste skyddas efter århundraden av okunnighet och inskränkthet som starkt har avskräckt många från att "komma ut" genom åren.

via: Tik Tok

Det är därför den sena, men mycket ömma bekännelsen från en mormor till sitt barnbarn har blivit så populär på nätet. Barnbarnet Aimee filmade konversationen hon hade med sin mormor och publicerade den korta videon på TikTok, som sedan delades av många andra användare på sociala medier. När barnbarnet frågade sin mormor om hon någonsin har föredragit kvinnliga kroppar framför manliga, svarade den gamla damen: "Hur som helst, gillar jag kvinnor. Jag har aldrig gillat män särskilt mycket."
 

Trots att denna modiga mormor hade modet att "komma ut" trots sin ålder, säger hon ändå att hon inte är redo att fördjupa sig i den mycket moderna och teknologiska världen av dejting och nya möten. På den roliga frågan från barnbarnet Aimee om hur hon tycker att hennes ideala kvinna ser ut svarade den modiga mormorn: "Jag skulle vilja att hon var född i slutet av 60-talet!"

Denna äldre kvinnans korta bekännelse till sitt barnbarn är en öm handling av självacceptans för en kvinna som under hela sitt liv, för att dölja en sida av sin natur som ingen skulle acceptera, har beslutat sig för att låtsas. Men inte längre och det är aldrig för sent att komma ut och visa sitt sanna jag. Bra jobbat mormor!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack