En kille blir äntligen adopterad vid 18-års ålder efter att ha blivit illa behandlad av elaka familjer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille blir äntligen adopterad vid…
Mannen blir attackerad av en haj när han simmar, hans gravida fru hoppar i och räddar hans liv 20 diskreta tatueringar som är små eleganta och raffinerade mästerverk

En kille blir äntligen adopterad vid 18-års ålder efter att ha blivit illa behandlad av elaka familjer

Av sofia
2.288
Advertisement

Att adoptera ett barn är en av de vackraste saker som en person någonsin kan göra i sitt liv, en gest som måste göras med ett öppet sinne och hjärta för att låta ett barn som kanske inte föddes under normala omständigheter och kanske aldrig har fått chansen att bonda med sina biologiska föräldrar, men som, efter att ha tillbringat sin barndom eller en del av den i lidande och ensamhet, bara behöver tillgivenhet från en kärleksfull familj.

Randall Douglas föddes år 2000 och övergavs på sjukhuset i minst en vecka. Bredvid honom fanns bara mammans namn, men absolut ingenting var känt om faderns identitet. Fram till 16-års ålder flyttade Randall från en familj till en annan, från ett övergrepp till ett annat vilket gjorde honom till en introvert och problematisk tonåring.

Sedan kom Casey och Peter Douglas, ett ungt par som under tiden hade fått adoptionslicens och när volontärerna erbjöd dem chansen att adoptera Randall tvekade de inte en sekund.

Till en början var det svårt för familjen Douglas eftersom pojken var grinig, problematisk och svår att hantera, men tack vare ungdomsdomstolens vänlighet lyckades Casey och Peter Douglas övertyga domaren om att behålla pojken som då var sjutton år gammal. Beslutet var permanent och när Randall fyllde 18 blev han officiellt adopterad av paret.

"När vi träffade honom var han väldigt tillbakadragen och arg på världen, vilket inte är konstigt efter allt det han har gått igenom" säger Casey, "Nu är han trygg och säker och vet var han hör hemma i världen och känner att han har förmågan att vara den person han vill vara. Han är vänlig, han är utåtriktad, han är vansinnigt atletisk och har en begåvning över medel."

Advertisement

Nu håller Randall på att avsluta gymnasiet och förbereder sig för att gå på college. Han drömmer om att bli en professionell basebollspelare eller en fiskeexpert. Casey och Peter är mycket glada över att officiellt ha Randall i sin familj.

Randall kunde inte ha bett om en bättre familj och som Peter sa på den officiella adoptionsdagen: "Från och med nu och för resten av livet kommer jag att vara din far och du kommer att vara min son."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack