En kvinna får reda på att hon är gravid med fyrlingar bara några veckor efter det att hon adopterat 4 barn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna får reda på att hon är…
Dessa djur är riktiga experter på att gosa, när de behöver kel kan ingen slå dem Den här kvinnan fick sparken efter 19 år för att ha glömt att lägga 20 pence i kassan

En kvinna får reda på att hon är gravid med fyrlingar bara några veckor efter det att hon adopterat 4 barn

Av sofia
8.945
Advertisement

Livet kan bjuda på många överraskningar, på gott och ont. Detta är något vi har fått lära oss redan sedan tidig ålder och i många fall fortsätter vi att få detta bevisat för oss dag efter dag, även när vi är vuxna. Det är svårt att säga exakt vad det är, men ibland händer det saker som helt enkelt chockar oss, tillfälligheter och händelser som nästan verkar otroliga.

Paret som vi ska berätta om idag vet verkligen något om detta då de på mindre än ett år utvidgade sin familj till elva medlemmar. Maxine och Jake Young visste alltid att de ville bli föräldrar, men de hade aldrig trott att de skulle bli föräldrar till så många barn samtidigt.

Efter att ha fått sitt första biologiska barn bestämde de sig för att adoptera fyra syskon. Så efter mycket om och men lyckades de bli deras föräldrar och kunde äntligen njuta av den stora familj de alltid hade drömt om. Ingen av dem skulle dock någonsin ha kunnat förväntat sig vad som skulle ske strax därefter.

Några veckor efter den officiella adoptionen av de fyra barnen fick Maxine reda på att hon var gravid. Det var dock inte ett enda barn utan 4 barn som var på väg! Du läste rätt: kvinnan var gravid med fyrlingar, en mycket sällsynt sak men som fortfarande dock kan inträffa. Vi behöver väl knappast säga att Maxine var chockad, minst lika mycket som Jake och hennes läkare när de fick reda på vad som fanns i hennes mage.

Oron var stor med tanke på att en sådan graviditet kan skapa komplikationer, men lyckligtvis förlitade de sig på rätt specialister, så att "supermamma" Maxine kunde få all den vård hon behövde. Lyckligtvis gick allt bra och familjen Young gick från 7 till 11 medlemmar. Silas Ledger, Theo Alexander, Beck Killian och Cecilia Hudson kom till världen utan några stora problem och för kvinnan var allt detta "en välsignelse".
 

Advertisement

Det bör nämnas att det inte kommer att vara någon lätt match för paret att ta hand om en sådan stor familj. Både fyrlingarna och de andra 5 barnen som de redan hade behöver mycket uppmärksamhet och utgifterna är många, speciellt med tanke på att familjen bara har en inkomst. Därför aktiverades en insamling på GoFundMe för att hjälpa paret med alla kostnader för denna stora familj. Det råder dock ingen tvekan om att Maxine och Jake aldrig kommer att bli uttråkade av sin enorma familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack