En man riskerar sitt liv för att rädda en varg som fastnat i en fälla - TittaPaVideon.se
x
En man riskerar sitt liv för att rädda…
En 9-årig pojke vilar längs med vägen klädd som en maskot, hans jobb är att roa förbipasserande för några få mynt åt gången En kvinna adopterar ett barn som levt instängd på ett barnhem, nu är de en liten familj

En man riskerar sitt liv för att rädda en varg som fastnat i en fälla

28 September 2020 • Av sofia
14.099
Advertisement

Det finns människor som verkligen skulle göra vad som helst för att hjälpa någon i svårighet och inte bara om det handlar om människor, utan även om det är djur som befinner sig i kritiska situationer. Vi pratar om alla de män och kvinnor som, för att hjälpa andra varelser, skulle sätta sina egna liv i fara och genomföra heroiska gester som förtjänar att bli återberättade.

Ett exempel är den indiska mannen som vi nu är på väg att berätta om, som verkligen gjorde allt han kunde för att rädda en varg som fastnat i en jägares fälla. Djuret uppskattade den vänliga gesten och bestämde sig för att "tacka" mannen.

Vänlighet och altruism är egenskaper som alla borde ha. Den indiska mannen i fråga har dem garanterat båda. En video som delades på nätet, som har fått tusentals likes och visningar, visar när han med all sin kraft försöker befria djurets tassar från fällan den har fastnat i.

Efter flera misslyckade försök, gjorda med en metallstav, beslutade mannen att det var dags att försöka frigöra vargens tassar med sina egna händer även om detta skulle innebära att han riskerade att djuret kunde attackera honom i ren panik.

Men det gjorde den inte och tack och lov kunde det vackra vilda djuret återfå sin frihet, vilket tydligt framgår av filmen. Innan den gav sig av, vände vargen sig en sekund och tittade på mannen, precis som om han hade insett den stora ansträngning som gjorts till hans fördel och ville "tacka honom" på sitt eget sätt.

Dessutom händer det inte varje dag att någon riskerar sitt liv för att rädda någon annan och detta verkade vargen inse. Allt som återstår är att berömma denna osjälviska man för sitt mod!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack