Två män ser ett vettskrämt rådjurskid mitt i gatan och filmar den rörande räddningen - TittaPaVideon.se
x
Två män ser ett vettskrämt rådjurskid…
15 katastrofala händelser orsakade av barn som visar hur föräldrars tålamod verkligen är ändlöst En ung man hoppar i det iskalla vattnet och räddar en hund som fastnat i ett rep

Två män ser ett vettskrämt rådjurskid mitt i gatan och filmar den rörande räddningen

13 December 2020 • Av sofia
2.277
Advertisement

När du stöter på ett djur som är lidande eller behöver hjälp, har du en skyldighet att hjälpa till eller åtminstone ringa någon som kan ingripa. Youtube-videon som visar ett vettskrämt rådjurskid som ligger mitt på en gata, oförmögen att röra sig, har blivit populär runt om i världen och fick som tur var ett lyckligt slut. Två män vid namn Paul och Steve, hittade den lilla varelsen och flyttade den omedelbart från gatan

De var ute och åkte bil när de plötsligt såg något ovanligt mitt på vägen. När Paul och Steve kom närmare insåg de att det var ett skrämt litet rådjur som av någon anledning, hade hamnat mitt i gatan. En farlig plats där djuret kunde ha skadats av någon oförsiktig förare. De tvekade inte en sekund med att rädda den!

Steve gick fram till det lilla rådjuret och försökte försiktigt lyfta bort det från vägen.

Ungens ögon var uppspärrade av rädsla, benen låg krökta på ett konstigt sätt och den rörde sig inte. När den väl blev tagen i famnen måste den dock ha insett att någon försökte ta hand om den och att den snart skulle få springa fritt igen i sin naturliga miljö. Så snart den nådde vägkanten verkade den ha kommit ur chocktillståndet den befunnit sig i och rädslan som den hade känt fram till det ögonblicket och hoppade ned från mannens armar och sprang genast in i skogen.

Männen kunde inte ha varit mer lyckliga över denna goda gärning. Nu var den lilla ungen säker och kunde springa fritt igen!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack