En 12-årig kille adopteras officiellt av sin bästa väns familj, en dröm som går i uppfyllelse - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 12-årig kille adopteras officiellt…
En kvinna tackar mannen som räddat henne från ett övergrepp enbart genom att läsa av hennes kroppsspråk Att bli gudmor är en ära, man blir en andlig guide och en

En 12-årig kille adopteras officiellt av sin bästa väns familj, en dröm som går i uppfyllelse

Av sofia
963
Advertisement

Det är absolut inte en självklarhet att man föds i en kärleksfull och beskyddande familj, där föräldrarna stöttar sina barn under hela deras uppväxt. Tyvärr finns det barn som inte har denna tur och tillbringar större delen av sin barndom på ett barnhem eller i fosterhem, i hopp om att bli officiellt adopterade. En pojke som heter Andrew, är 12 år gammal och kommer från Nashville, Tennessee (USA), vet verkligen hur detta känns. Efter att ha tillbringat ungefär hälften av sitt unga liv i fosterhem hade han tappat hoppet om att bli adopterad, men plötsligt hände något som förändrade hans liv.

 

Andrew bodde hemma hos sin fosterfamilj, familjen Gill, där han omedelbart blev vän med Joc, som var jämngammal med honom och med vilken han delade en speciell passion för en del sötsaker och videospel. Det stod omedelbart klart att de två hade funnit varandra och att båda hade haft turen att ha hittat en bästa vän! Även Jocs föräldrar, Kevin och Dominique Gill, har alltid älskat lilla Andrew, så det var ingen överraskning att familjen beslutade sig för att adoptera honom.

Nyheten, hur önskad den än var, kom oväntat för Andrew, som inte ville något hellre än att bli adopterad av familjen Gills. "Jag kom runt hörnet och fann dem alla där" sa pojken, glad över överraskningen. Precis som om det var ett frieri frågade de honom: "Skulle du vilja bli vår son?" och lilla Andrew tackade naturligtvis ja med stor entusiasm. Inte bara var Joc hans bästa vän, utan han var nu officiellt även hans bror.

Advertisement

Familjen Gills välkomnade Andrew med en riktig fest och gav honom vad varje barn önskar sig mest i hela världen, nämligen kärleksfulla föräldrar och en hel familj redo att ta hand om honom.

Vi vill bara önska dem alla ett fridfullt liv fullt av lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack