Svärmodern klär sig i vitt och dansar tätt intill sin son i ett försök att stjäla uppmärksamheten under bröllopet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Svärmodern klär sig i vitt och dansar…
15 okontrollerbara barn som visar vad som kan hända om en förälder är distraherad 15 bilder på barn med massor av hår som såg ut som att de hade peruk när de föddes

Svärmodern klär sig i vitt och dansar tätt intill sin son i ett försök att stjäla uppmärksamheten under bröllopet

Av sofia
2.004
Advertisement

Bröllopet är - eller åtminstone borde vara - en dag att minnas för resten av livet, ett fantastiskt ögonblick där kärleken hos ett par som älskar varandra segrar och de har beslutat att bilda familj tillsammans. Lyckligtvis är detta fallet för de flesta människor, men vi vet att bröllop ofta även kan generera familjekonflikter, särskilt när de respektive familjerna inte kommer överens eller när en släkting stör för mycket mellan man och hustru.

Händelsen vi nu ska dela med er handlar om en av dessa situationer och den är utan tvekan otrolig. Mitt i firandet stal brudgummens mamma praktiskt taget showen från bruden, inte bara genom att klä sig i vitt utan även genom att utföra en ganska intim dans tillsammans med sin älskade "lilla kille".

via: Daily Mail

Att stjäla showen från en brud på hennes bröllopsdag, en stund då alla gäster borde uppmärksamma henne, är verkligen inte schysst. Den här kvinnan kände emellertid, som en farbror till bruden berättade på Reddit, att hon bara inte kunde låta bli att understryka sin "ägande rätt" när det rörde sig om hennes son och lämnade hans fru och alla andra gäster chockade.

Bilderna som delas tillsammans med inlägget visar tydligt scenen vi har beskrivit. Bruden var bokstavligen "utesluten" under flera långa minuter. Ett sådan händelse kunde inte göra annat än att väcka starka reaktioner från många människor, de flesta av dem förvånade och upprörda över vad de såg.
 

Vi vet inte exakt hur det hela gick till och inte heller vad som var orsaken bakom denna påträngande svärmors beteende. Visst tänker man dock när man tittar på denna scen att det inte kommer att bli lätt för bruden att tillbringa ett liv med denna person i familjen. Allt som återstår är att önska henne lycka till och hoppas att hennes svärmor inte kommer att lägga sig i sin sons relation alltför mycket!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack