Det är något som inte stämmer med fostret, men de vägrar abort, 2 år senare är de lyckligare än någonsin - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det är något som inte stämmer med…
Servitriserna hittar två killar utanför restaurangen som använder deras wifi för att kunna följa sina skollektioner En man adopterar en flicka som levt instängd i sin mammas rum under 6 år och ger henne ett nytt liv

Det är något som inte stämmer med fostret, men de vägrar abort, 2 år senare är de lyckligare än någonsin

Av sofia
694
Advertisement

Att få barn för första gången är en av de största känslorna som en mamma och pappa någonsin kommer att uppleva och oavsett vad som händer kommer ett barn alltid att vara en välsignelse utan några om och men. En som kan bekräfta detta är Sara Heller, som vid 24 veckors graviditet fick en nyhet som varken hon eller hennes partner Chris någonsin hade kunnat förvänta sig. Men trots att livet är oförutsägbart vägrade de göra abort.

via: Today

Vid graviditetsvecka nummer 24 informerades Sara av det medicinska teamet om att hennes bebis Brody hade läppspalt och en akut form av gomspalt, ett hål i läppen som är mycket litet hos vissa spädbarn, medan det i Brodys fall började från läppen och gick hela vägen upp till näsan, ett extremt sällsynt medicinskt tillstånd som endast drabbat 9 personer världen över i sin mest akuta form.

Chris och Sara hade blivit tillfrågade om de ville göra abort, men båda föräldrarna var fast beslutna att inte avbryta graviditeten och föda sin son, oavsett pris.

Även om barn med gomspalt genomgår en tidig operation för att lära sig att äta och prata, bestämde sig Sara och Chris för att uppfostra Brody precis som alla andra barn och lära sig att ignorera de elaka saker som andra kanske skulle ha sagt angående den lilla pojkens utseende.

Sara berättar: "Jag bestämde mig för att informera snarare än att skapa konfrontation för det är vad jag vill att Brody ska göra i framtiden, jag vill att han ska undervisa, att vara en förespråkare för yngre barn med gomspalt som ännu inte har en röst."
 

Advertisement

Efter dussintals operationer för att korrigera Brodys gomspalt, har Chris och Saras 2 år gamla son definitivt förbättrats, även utseendemässigt. Hålet mellan överläppen och näsan är borta och tack vare hjälpen från alla sina läkare lär sig Brody sakta men säkert att tala korrekt, äta, le och andas bättre.

En saga med ett lyckligt slut för Brodys familj, ett barn som är "annorlunda", men samtidigt exakt som alla andra!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack