De firar sin dotters 1-års dag med en fotografering, en kvinna attackerar dem och förstör festen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De firar sin dotters 1-års dag med…
En mamma brister ut i tårar när bara en av gästerna dyker upp på hennes barn med Downs syndroms fest Att vara förälder: 17 roliga jämförelsebilder som visar skillnaden mellan

De firar sin dotters 1-års dag med en fotografering, en kvinna attackerar dem och förstör festen

Av sofia
1.137
Advertisement

På deras lilla dotter Anjas första födelsedag ville föräldrarna Isaiah och Kelyn Allen göra något speciellt och minnesvärt att kunna komma ihåg i framtiden. Som för alla andra föräldrar är ett barns första födelsedag ett vackert ögonblick som förtjänar att firas på bästa sätt.

Paret bestämde sig för att tillägna sin dotter en riktig fotograferingssession, komplett med rekvisita, ballonger och tårta som placerades i ett vackert område i deras stad, Houston. Vad mamman och pappan däremot inte visste var att en hjärtlös och otrevlig kvinna skulle ha gjort festen minnesvärd, men tyvärr i negativ bemärkelse.

Francy Neely är en "socialite", det vill säga en kvinna som är rik och lever ett världsligt liv och bor i området där Jesaja och Kelyn hade beslutat sig för att fira sitt barn. När hon promenerade förbi störde hon sig tydligen på vad de höll på med och i ett raseriutbrott, klev hon ut ur sin bil med sin hund i famnen, skrek åt de unga föräldrarna och förstörde allt det som de hade tagit med sig för att fira och fotografera.

Du läste rätt, störd över det lyckliga och fridfulla ögonblicket som familjen hade skapat utan att störa någon, förstörde den här kvinnan tårtan, tog bort ballongerna och förstörde dekorationerna som skulle fungera som "catwalk" för bilderna som skulle tas av lilla Anja. Vi behöver väl knappast tala om att föräldrarna blev minst sagt chockade över denna ilska. Paret filmade hela scenen och detta gjorde den rika damen ännu mer rasande, som försökte rycka telefonen ur Jesajas händer.

Advertisement

Enligt vad som har framkommit skulle det inte vara första gången som Franci Neely uppvisar ett sådant beteende. Enligt paret förvärrades kvinnans gest ytterligare av en rasistisk kommentar mot dem och därför valde de att anmäla henne.

Händelsen fick mycket uppmärksamhet och invånarna i området hävdade att en fest som den som familjen Allen hade organiserat störde friden i området.

Familjen befann sig dock på allmän plats och den reaktion som den rika kvinnan Francy Neely hade var utom all kontroll och anständighet. Ännu en händelse som vittnar om hur tolerans tyvärr är en alltmer bortglömd och försummad värdering.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack