Två syskon hjälper varje dag en rörelsehindrad skolkamrat, busschauffören skriver till föräldrarna för att berömma dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två syskon hjälper varje dag en rörelsehindrad…
En pojke tröstar sin gamla hund under hennes sista ögonblick i livet En hund som överges mitt i gatan vill inte lämna sin favoritfilt

Två syskon hjälper varje dag en rörelsehindrad skolkamrat, busschauffören skriver till föräldrarna för att berömma dem

Av sofia
575
Advertisement

När barnen är i skolan kommer föräldrarna aldrig att veta exakt vad de gör eller hur de beter sig med sina kamrater under skoltiden. Kommer de att bli mobbare eller kommer de att bli mobbade? Eller kommer de att vara stjärnelever? Fram tills dess att lärarna skickar oroande brev eller e-postmeddelanden till föräldrarna tror man att allt går bra, men vad skulle du göra om du fick ett oväntat brev från skolbussföraren angående dina barns beteende?

Föraren heter Cindy Clausen, och varje dag från sitt säte och spegel iakttar hon beteendet hos barnen på skolbussen. Vissa är verkligen odisciplinerade, medan andra har ett hjärta av guld gentemot dem som behöver hjälp. Detta är fallet med syskonen Annaliese och Jorge, som varje morgon på bussen håller Jackson sällskap, ett barn som har svårt att gå normalt på grund av ett specifikt medicinskt tillstånd.

Varje dag såg Cindy de två syskonen hjälpa Jackson att gå av och på från skolbussen, bära ryggsäcken när barnet inte kunde eller kände sig trött. Därför beslutade sig föraren för att skriva ett tackbrev till Annaliese och Jorges föräldrar.

"Jag måste skriva för att berätta hur vackra era barn är, både på insidan och utsidan! Detta kan bara komma från hemmet, från ert tålamod och er vägledning, från de exempel ni ger och lär ut. Jag har ett barn på min buss som heter Jackson. Båda era barn har visat honom stark medkänsla och stöd. Varje dag frågar era barn om de får sitta med Jaxson.

Advertisement

"Vissa dagar är Jaxson lite ledsen när han stiger på bussen, men så fort han ser Annaliese och Jorge ler han. Jackson har svårt att gå och det tar honom en stund att komma till sin plats. Idag tittade Annaliese ut och sade till honom : 'Kom igen Jaxson, du klarar det' och när vi kom till skolan tog Jorge på sig ansvaret att bära hans ryggsäck!

[...] Jag vet att du vet hur underbara dina barn är, men jag ville att du skulle veta att det märks! Cindy Clausen Buss nr. 50. "

Ord som inte bara överraskade Annaliese och Jorges föräldrar utan även många andra människor efter att Cindy Clausens brev publicerades och delades på Facebook-sidan Love What Matters.
 

There is hope for America. #LoveWhatMatters A Love What Matters Original Story Submitted by Cindy Clausen

Pubblicato da Love What Matters su Domenica 13 novembre 2016

Det som Cindy skrev stämmer verkligen, det är endast inom familjen som man lär sig livets grundläggande värderingar såsom solidaritet, empati, känsla av gemenskap och respekt.

Bra jobbat Annaliese och Jorge samt deras fantastiska föräldrar som är ett riktigt bra föredöme för oss alla!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack