En pojke ser sin styvmamma i brudklänning för första gången och börjar gråta av glädje - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pojke ser sin styvmamma i brudklänning…
En kvinna begär skilsmässa från sin man för att han inte bråkar med henne:

En pojke ser sin styvmamma i brudklänning för första gången och börjar gråta av glädje

Av sofia
10.337
Advertisement

En traditionell familj består inte alltid av en pappa, en mamma och deras biologiska barn, ibland träffar två människor varandra, blir förälskade och bestämmer sig för att gifta sig, men en av de två har redan barn från ett tidigare förhållande. I dessa fall är det styvpappans eller styvmammans plikt att älska det barnet som om det vore hans eller hennes eget och att acceptera det barnet ovillkorligt i den nya familjenheten som håller på att bildas. En sak som Rebekah Seabolt, styvmamma till lilla Jude, vet mycket väl.

via: NewsBreak

När Rebekah träffade Tyler visste hon redan att mannen hade en 9-årig son från ett tidigare förhållande. Med tiden var Rebekka inte längre rädd för situationen och det började växa ett starkt band mellan de två. Jude var "galen" i Rebekka och hon kände likadant gentemot den lilla killen i huset!

När Tyler och Rebekah bestämde sig för att gifta sig ville de ge lilla Jude en speciell överraskning...

Under fotograferingen av bröllopet, som sköttes av Ashah Photography, bad Judes pappa Tyler sin son att stänga ögonen och sedan, som om det var något magiskt, när han öppnade dem igen, fann han sin adoptivmamma klädd i vitt framför sig. Detta var första gången som Jude såg henne i bröllopsklänningen!

Advertisement

Lilla Jude blev så rörd att han började gråta av glädje och det gjorde även Rebekah, som sa: "Judes känslor när han såg mig för första gången i bröllopsklänningen gick rakt in i mitt hjärta. Jag är så hedrad över att få chansen att hjälpa till att uppfostra den här pojken tillsammans med hans pappa."

Överraskningarna för Jude slutade dock inte här och under ceremonin fick pojken även en mycket speciell gåva direkt från Rebecka, nämligen en guldring med de ingraverade orden "Forever Family" alltså "familj för alltid" tillsammans med datumet för bröllopet mellan Tyler och henne.

Rebekah berättar: "Att bli styvförälder är en av de svåraste sakerna jag någonsin har gjort ... speciellt när jag samtidigt anpassar mig till att bli en del av en familj under en global pandemi. Trots att det är svårt är jag otroligt tacksam och hedrad över att vara en del av denna resa tillsammans med mina killar och ser fram emot de kommande åren då vi kommer att skapa minnen och njuta av livet tillsammans."

Vi behöver väl knappas säga att Tyler, Rebekah och Jude nu är en perfekt familj!

Grattis till det nygifta paret och lyckoönskningar till lilla Jude, som älskar sin nya mamma som ingen annan!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack