En mamma med en ingenjörsexamen bygger med sina egna händer en del av sitt nya hus - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma med en ingenjörsexamen bygger…
Pappan ber henne att inte avslöja att han jobbar som gatustädare, hon visar alla ett foto fullt av kärlek och stolthet En gråtande mamma blir utslängd från ett vattenland för att hon ammade sitt barn

En mamma med en ingenjörsexamen bygger med sina egna händer en del av sitt nya hus

Av sofia
569
Advertisement

I livet måste man alltid kämpa för sina drömmar, sina mål och sina ambitioner, även om de kan strida mot strömmen när det gäller tradition ​​och vanor i samhället eller landet där man bor. Man bör sluta ta andras fördomar på för stort allvar och istället bara kavla upp ärmarna och börja förverkliga sina drömmar precis som mamman Zamanzini Philisiwe gjorde, en ihärdig kvinna som bor och arbetar i Sydafrika.

via: Legit.ng

Zamanzini Philisiwe bor i Sydafrika med sin man och sina barn och har alltid haft en passion för byggteknik och konstruktion. Av denna anledning, trots att kvinnor i hennes land inte arbetar inom denna sektor, har kvinnan genom åren velat bygga en väg mot strömmen och mot fördomarna i Sydafrika.

Hennes studier inom byggteknik och konstruktion gjorde det möjligt för henne att tegelsten för tegelsten, med sin styrka och sin kunskap, bygga till en del på sitt hus. Bilderna som kvinnan lade upp på sin Facebooksida spreds genast på nätet och fick både beröm och delningar från många människor.

Advertisement

Zamanzini har publicerat bilder där hon kan ses klättra uppför väggarna till hennes hus med bara tegelstenar och murbruk i handen för att bygga. Zamanzini gör allt själv, klättrar på byggnaden med sin kunskap inom byggteknik, sin passion och framför allt sin stora uthållighet.

Bilderna av huset som byggdes av familjens mamma som byggnadsingenjör är en perfekt påminnelse för alla de kvinnor som kämpar varje dag för att göra sina röster hörda även när de inte kan, som kämpar för att försöka förändra samhället genom små, men samtidigt stora gester som den som Zamanzini Philisiwe genomförde.

Trots samhällets fördomar måste man alltid kämpa för sina drömmar och sina mål... precis som den här ihärdiga kvinnan från Sydafrika!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack