Ett barn lämnar sin hund utanför ett djurskyddshem: "Min pappa slår den" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett barn lämnar sin hund utanför ett…
En hund viftar glatt på svansen tillsammans med sin matte strax före det att han överges, videon är hjärtskärande 10 kvinnor som bestämt sig för att klippa håret och känna sig mer tillfreds med sig själva

Ett barn lämnar sin hund utanför ett djurskyddshem: "Min pappa slår den"

Av sofia
4.701
Advertisement

Tyvärr är inte alla barn avsedda att ha en rofylld barndom utan negativa upplevelser, frustration och små eller stora trauman som ibland kan sätta djupa spår även under de kommande åren. En del av dem lyckas dock hantera situationen på ett exemplariskt sätt inför de svårigheter de stöter på och visar en mogen sida som ingen skulle kunna tro att de har.

Precis som den lilla huvudpersonen i den rörande historien vi nu ska berätta för dig. Ett barn som var tvunget att skiljas från sin älskade hund på grund av en våldsam far, som inte tvekade att ta ut sin ilska på den stackars hunden.

Vi vet mycket väl att bandet mellan hundar och barn kan vara något väldigt starkt, unikt, på grund av den symbios som dessa varelser kan utveckla med varandra. Tyvärr, när det gäller barnet i fråga och hans hund Simon, tillät barnets familjesituation honom inte att behålla det älskade djuret. Tydligen skulle fadern, rasande och frustrerad på grund av brist på ekonomiska resurser för att sköta och mata hunden, upprepade gånger gått på den stackars försvarslösa och oskyldiga hunden och ha slagit honom.
 

En riktigt tragisk situation med tanke på hur mycket barnet älskade sin valp. Men den lilla pojken agerade klartänkt och förstod att det skulle vara bättre att vara ifrån honom snarare än att låta honom att lida hemma. Så han tog Simon till skydshemmet "Pergatuzoo" i Mexiko, och lämnade en lapp nära hunden som var minst sagt rörande.

"Jag lämnar min hund Simon hos er för jag vill inte att min pappa ska slå honom - skrev barnet - Han gråter mycket eftersom det inte finns mat, det här är mina besparingar till hans tortillas. Slå honom inte för min pappa har redan slagit honom så mycket". Det finns inte mycket att tillägga när man läser dessa ord. Pojken brydde sig verkligen så mycket om säkerheten för sitt husdjur att han för att slippa se hunden lida valde att skilja sig från den och lämnade detta brev tillsammans med några mynt.
 

Advertisement

"Lämna inte bort den, när jag blir stor kommer jag och hämtar den", tillade han och hoppades av hela sitt hjärta att få se sin hund igen. Efter att ha lämnat den lilla hunden på djurskyddshemmet slutade pojken aldrig tänka på honom, fortsatte att skriva brev och oroa sig för hundens hälsa. Den här lilla pojken har verkligen förstått vikten av att skydda och ta hand om sina nära och kära och även om vi inte vet så mycket mer om honom kan vi verkligen säga att han är ett exemplariskt föredöme.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack