En man upptäcker att hans fru är otrogen tack vare ett foto som han hittar på Google Maps - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man upptäcker att hans fru är otrogen…
En idrottare förlorar tävlingen med flit när han ser att hans motståndare råkar missa mållinjen En dagislärare förvandlade skolbänkarna till färgglada lastbilar för att låta eleverna komma tillbaka till klassrummet med ett leende

En man upptäcker att hans fru är otrogen tack vare ett foto som han hittar på Google Maps

Av sofia
1.395
Advertisement

Det finns ordspråk i överflöd när det gäller hemligheter och lögner. Från det klassiska "sanningen kommer alltid fram" till de mindre kända men inte mindre effektiva "bara det du inte gör kommer inte att komma fram". Även väl dolda saker kommer sannolikt att komma fram - det är bara en fråga om omständigheter och tid.

Under åren har teknikens utveckling och spridning definitivt förändrat saker och ting samt bokstavligen vänt upp och ned på det traditionella integritetsbegreppet.

image: google Maps

En kvinna som bor i staden Lima i Peru, upplevde i första person hur svårt det är idag att undvika att någon får reda på något, särskilt när det gäller ens egen man. Mannen surfade runt på internet och upptäckte att hans fru var otrogen mot honom. Beviset på den hemliga relationen fanns på ett foto som togs i Street View av den berömda Google Car. På bilden kan du se ett par, där han romantiskt vilar huvudet på hennes knä.

Även om ansiktena var dolda, så kände den bedragna mannen igen sin partners silhuett och hennes kläder. Fotot var taget 2013 på en plats som heter Puente de los Suspiros de Barranco.

image: Google Maps

När allt kom fram, separerade tyvärr den otrogna kvinnan och den bedragna mannen. Ingen vet vad som skulle ha hänt om det här fotot inte hade kommit till hans kännedom, men faktum är att det gjorde det. Detta är inte första gången som Googles allmäna öga medverkar i dessa avslöjanden. Det handlar inte bara om "äktenskapliga utredningar" utan också om "mystiska iakttagelser" som väcker många frågor.

Saker som sträcker sig från konstiga foton som ger upphov till teorier om konspiration och science fiction till användbara geografiska observationer. Vem vet om någon förr eller senare kommer att hitta en Yeti eller det ökända Loch Ness - odjuret tack vare Google...

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack