En kvinna dör strax efter förlossningen och hennes sörjande man väljer att ta över hennes blog som hon påbörjat under graviditeten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna dör strax efter förlossningen…
En kvinna adopterade sin vänninas 4 döttrar efter det att hon avlidit i cancer - en rörande berättelse om omtanke och lojalitet Små diskreta tatueringar: 13 idéer att hämta inspiration ifrån för att dekorera din kropp på ett elegant sätt

En kvinna dör strax efter förlossningen och hennes sörjande man väljer att ta över hennes blog som hon påbörjat under graviditeten

Av sofia
746
Advertisement

Sagor är inte de som börjar bra, utan de som har  ett lyckligt slut. Livet kan tyvärr vara väldigt hänsynslös, börja på ett sätt och fortsätta på ett helt annat.

Som vi nämnde ovan bör man dock alltid vänta på epilogen innan man drar någon slutsats. I historien är vi nu ska berätta, har den sista sidan lyckligtvis ännu inte skrivits, även om den första delen inte direkt är den lyckligaste.

Historiens huvudpersoner är Matt och Liz Logelin, ett par som hade varit tillsammans sedan skoltiden. Paret var förlovade i åtta år innan de gifte sig. Deras liv tillsammans gick i full fart och snart kom även den glada nyheten om en graviditet. Båda var i sjunde himlen och allt gick smidigt, åtminstone fram till de senaste veckorna av graviditeten. På grund av komplikationer var Liz tvungen att förbli sängliggande. Trots svårigheterna födde hon lilla Madeline med kejsarsnitt.

Kvinnan var prövad efter operationen och redan svag på grund av sitt hälsotillstånd så hon förblev sängliggande under de kommande 24 timmarna. När hon sedan kände sig lite bättre kom det efterlängtade ögonblicket då hon fick se sin bebis. Matt var med henne när de väntade på att sjuksköterskorna skulle ta in henne i rummet.

Plötsligt kände sig Liz dålig och föll till marken. Tyvärr fanns det ingenting de kunde göra, hon förlorade sitt liv på grund av en lungemboli, bara några ögonblick innan hon skulle få krama om sin dotter för första gången.

För Matt var det ett väldigt hårt slag. På ett ögonblick förlorade han sitt livs kärlek och nu var han tvungen att ta hand om en liten flicka alldeles ensam. Ett tag kändes det som om han var överväldigad av smärta och förvirring, men han visste att han var tvungen att vara stark för Madelines skull.

Advertisement

När hans partner fick veta att hon var gravid började hon skriva en blogg för att dela sina upplevelser under graviditeten. En dag, driven av något oförklarligt, tog Matt upp den dagboken och släppte ut sina känslor på nätet. För honom var det en användbar och terapeutisk sysselsättning samt ett sätt för att låta familjen få veta att han gjorde sitt bästa och att han lyckades. Han förväntade sig dock inte de mer än 40 000 solidariska kommentarerna från alla främlingar som svarade och gav honom råd och uppmuntran.

Matts sista inlägg är från 2014 och ingen vet hur hans och Madelines liv fortsatte. Förhoppningen är att han valt att hedra minnet om sin älskade partner genom att ta hand om den lilla flickan och även om sig själv. Oavsett var de är och vad de än gör är allt förhoppningsvis bra, för de förtjänade verkligen ett underbart lyckligt slut efter denna sorgliga historia.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack