En pappa och mamma bestämmer sig för att fostra sina 7 barn utan regler, de går inte i skolan och bestämmer allt själva - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pappa och mamma bestämmer sig för…
10 fåglar från hela världen som är fulla av färg och form En kille är närvarande vid sin partners förlossning men skäms över henne och säger:

En pappa och mamma bestämmer sig för att fostra sina 7 barn utan regler, de går inte i skolan och bestämmer allt själva

Av sofia
1.519
Advertisement

Alla familjer är inte lika. Även om en liknande dynamik kan förekomma i varje hem mellan föräldrar och barn, är det mycket som förändras från en situation till en annan. Vid grunden kvarstår dock vissa "fasta punkter", som lyckligtvis i de flesta fall respekteras.

Uppfostran, utbildning och regler för barnen är bland dessa, men vad skulle du säga om vi berättade för dig att det finns familjer som bestämmer sig för att "bryta" mot alla dessa konventioner och uppfostra sina barn i total frihet, utan regler och fria att bete sig precis som de vill? Detta är fallet med familjen Rawnsley, en engelsk familj som vi nu ska berätta för dig om, en familj med nio personer där de sju barnen prektiskt taget är helt fria från regler!

via: Mirror

Gemma och Lewis har 7 barn, i åldrarna 1 till 13, och har beslutat sig för att låta dem växa upp utan några fastställda regler. Ingen av dem går i skolan och de följs inte ens av en handledare hemma, allt grundat på föräldrarnas övertygelse om att de regler som "införs" av vuxna inte nödvändigtvis måste följas.

Dessa barn, definierade av vissa som "vildar", är helt självständiga. Från kläder till mat, till tider och saker att göra varje dag. De väljer allt, utan gränser från mamma och pappa, som på så sätt tror att de kan erbjuda sina barn maximal underhållning och frihet. Enligt föräldrarna bör barndomen levas fullt ut och inte vara full av regler.
 

Barnen till detta par kan därför till och med skaffa en piercing eller en tatuering, färga eller klippa håret som de vill, precis som om de var "vuxna" i miniatyr. Det säger sig självt att det ofta är kaos hemma hos familjen Rawnsley. Tänk dig sju pojkar och flickor som lämnats helt fria utan en enda regel, situationen kan verkligen gå över gränsen. För mamma Gemma faller emellertid allt detta inom vad hon definerar som "normalt". Enligt henne är fördelen med en uppfostran som denna att hennes barn lär sig att ta ansvar, även om de ibland kan hamna i riskfyllda situationer.

Advertisement

Att lära sig av erfarenhet, genom att göra misstag eller "överdriva", något som i många familjer skulle vara minst sagt otänkbart, är vad Gemma och Lewis vill förmedla till sina barn. Om de behöver läsa och skriva - och bara om de själva vill - finns de där för att visa barnen, inte skolsystemet som betraktas som "otillräckligt". De enda reglerna de måste respektera är: inte ljuga, inte kränka andra och skada inte varandra.

Även om allt detta kan tyckas vara ovanligt och för många av oss även ett tankesätt vi inte delar, är Gemma och Lewis övertygade om att det är bäst att uppfostra barnen på detta sätt. Det är verkligen en "alternativ" metod, som kanske kan ha sina fördelar i den livserfarenhet som dessa barn har jämfört med andra, även om vissa "grundläggande" regler aldrig bör saknas för barn och ungdomar. Studier först och främst är en mycket viktig sak för deras utbildning.
 

För närvarande uppför sig Gemma och Lewis barn väl och enligt föräldrarna får de ofta komplimanger från främlingar. Det enda som återstår är att vänta och se om denna metod verkligen kommer att ge önskade resultat och göra dessa sju barn och tonåringar till bättre vuxna. Vad tror du?

Advertisement
Tags: BarnOtroligtFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack