En 10-årig pojke kämpar mot cancer och får sin födelsedagspresent från fönstret på sjukhuset - TittaPaVideon.se
x
En 10-årig pojke kämpar mot cancer…
Efter att ha tagit sin universitetsexamen har denna flicka som nyligen fyllt 14 år dessutom en masterexamen De föds med 12-års avstånd och är båda albino - den spännande historien om två mycket unika systrar

En 10-årig pojke kämpar mot cancer och får sin födelsedagspresent från fönstret på sjukhuset

01 Augusti 2020 • Av sofia
1.041
Advertisement

Varje dag finns det människor i världen som kämpar för sina liv på grund av en allvarlig sjukdom. Ofta händer detta även dem som borde spendera sin tid med att gå i skolan, leka och vara med sina vänner, snarare än att ligga i en sjukhussäng.

Dessa modiga små människor har ofta en styrka som ligger bortom all förväntan. Men de är fortfarande barn och de måste få känna att de är det, åtminstone vid speciella tillfällen som födelsedagen.

Reese Loggins är 10 år gammal och bor med sin familj i High Point, North Carolina. Pojken har tillbringat de senaste 15 månaderna med att kämpa mot leukemi. För andra året i rad tvingades han fira sin födelsedag på Duke University Hospital. Han accepterade denna situation på ett mycket moget sätt trots sin mycket unga ålder. Men hans mamma gav inte upp och försökte organisera en oförglömlig överraskning för sin son.

Hon visste att pojken ville ha en ny cykel. På grund av de restriktiva reglerna för isolering hade det emellertid varit omöjligt att transportera den till hans rum. Det var då hennes man Rusty fick en lysande idé.
 

Utanför sjukhuset fanns en grupp byggarbetare som arbetade med byggnaden. Han bad dem om hjälp och förklarade situationen. Teamet var mer än villiga att hjälpa mannen att uppfylla sonens önskan. Med hjälp av en kran lyfte de cykeln tills de nådde fönstret på rummet där pojken var inlagd. På morgonen på sin tionde födelsedag tittade Reese ut och blev mycket förvånad. Han har tvingats möta och övervinna riktigt svåra stunder i livet och har mått dåligt, men det han såg gav honom hans leende tillbaka.

Föräldrarna uttryckte sin tacksamhet till alla de som gjort den underbara gåvan möjlig. Vi hoppas att Reese blir frisk snart så att han kan använda sin nya cykel och njuta av sitt nya liv utanför sjukhuset!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack