Ett par adopterar 5 syskon för att återförena och låta dem växa upp med sin biologiska familj - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par adopterar 5 syskon för att…
Hon ber om fysisk distans för sin son som är transplanterad, men blir attackerad: 13 roliga bilder på barn som gör livet svårt för föräldrarna

Ett par adopterar 5 syskon för att återförena och låta dem växa upp med sin biologiska familj

Av Emma Fisone
719
Advertisement

Alla vet vilken viktig del familjen har i våra liv. Personerna i vår mittpunkt kan verkligen ge oss stödet, lugnet, tryggheten och kärleken som få andra kan under livets gång, och det är alltid fint att vet att man kan räkna med dem under alla omständigheter.

Men alla har inte fått turen att ha en familj som är närvarande vid ens sida. Det vet personerna som vi ska berätta om i denna rörande historia mycket väl, de 5 syskonen som lämnades till adoption. De här barnen hade den ofantliga turen att återförenas av ett generöst par som bestämde sig att ta dem under sin omvårdnad.

När Andi och Thomas Bonura, från Texas, fick reda på historien om de 5 syskonen; Carter, Thomas, David, Gabrielle och Bryson (8, 6, 4 och 2 år gamla) som hade lämnats til adoption så missade de inte chansen att göra något fantastiskt och mycket altruistiskt

Paret ville ha en större familj och de visste att de måste - och kunde - göra något för att inte skilja de 5 barnen åt. Därför bestämde de sig för att återförena syskonen under samma tak tillsammans med deras biologiska barn Joey, Sadie och Daphne. Adoptionsprocessen har inte varit helt lätt delvis på grund av svårigheterna och förseningarna orsakade av coronapandemin som har drabbat hela världen (och särskilt USA).

Advertisement

Men den 6 maj 2020 så fick de 5 små syskonen officiellt en ny familj, familjen Bonura. Andi och Thomas har lovat att de ska hållas ihop för alltid i en stor familj med totalt 10 personer! Allihopa, inklusive parets barn från innan, tog emot nykomlingarna med öppna armar.

De äkta makarna kan med säkerhet säga att de har gjort något gott för några som verkligen behövde det, för att inte nämna det faktum att skaran nu är komplett. Vi kan inte annat än hoppas på det bästa för denna underbara utökade familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack