Mormorn brukade alltid sy underbara täcken så barnbarnen hedrar henne genom att visa upp dem i kyrkan under begravningen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mormorn brukade alltid sy underbara…
En kvinna hittar sin katt lekandes med en identisk katt och tror för en sekund att den har En gravid häst föder mitt på gatan medan den tvingas dra en kärra, ägaren blev polisanmäld

Mormorn brukade alltid sy underbara täcken så barnbarnen hedrar henne genom att visa upp dem i kyrkan under begravningen

Av sofia
1.392
Advertisement

När någon av våra mor- eller farföräldrar lämnar oss är det oundvikligt att känna en känsla av förtvivlan och "tomhet", inte bara för förlusten, utan också för att tillsammans med dem lämnar även en viktig del av historien oss, rester av en generation som inte längre är representerad av många människor som fortfarande är i livet, vars minne riskerar att försvinna för alltid.

Men en person blir ofta ihågkommen för vad hen har gjort och det finns faktiskt inget bättre sätt att hedra en annan människas än genom att dela med omvärlden vad hen gjorde i livet. Släktingarna till denna mormor i Nebraska som gick bort vid 89-års ålder, kom på ett mycket rörande och unikt sätt att hylla henne på begravningen. Hur? Genom att ställa ut hennes vackra lapptäcken.
 

Hennes namn var Margaret Hubl och hennes största passion, på äldre dagar, var utan tvekan att sy. Mormorn tillbringade timmar och timmar med att göra filtar till vänner och familj. Hon var mycket skicklig i sitt arbete och det var därför hennes begravning inte kunde vara komplett om hennes mjuka skapelser inte hade varit närvarande.

Alla som kom för att ta farväl av Margaret ombads att ta med sina täcken som kvinnan hade sytt. På det här sättet skulle kyrkbänkarna fyllas med färgerna på dessa fantastiska filtar som en hyllning till den amerikanska mormorns största passion.

Det fanns mer än 100 täcken - men Margaret hade gjort många fler - ett otroligt antal om man tänker på att de gjorts för hand av en person och att varje täcke kräver ett noggrant jobb. Margarets barnbarn upptäckte faktiskt att deras mormor noggrant höll reda på alla filtar hon arbetade på och de kunde inte låta bli att hylla denna förmåga.

Advertisement

"Det var verkligen ett speciellt ögonblick - berättar en av den gamla kvinnans barnbarn - i mormors lapptäcken fanns all den kärlek hon kände för oss". Vi är säkra på att de omtänksamma gåvorna från denna kvinna alltid kommer att leva tillsammans med minnet av henne och vittna om - ifall det fortfarande behövs - hur viktiga mor- och farföräldrar är.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack