Man och hustru håller varandra i handen för sista gången efter 62 år tillsammans - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Man och hustru håller varandra i handen…
En kvinna upptäcker att hon väntar trillingar, en typ av graviditet som sker en gång på 200 miljoner Vatten och vitvinsvinäger, en enkel metod för att förvara jordgubbar i flera dagar utan att de blir förstörda

Man och hustru håller varandra i handen för sista gången efter 62 år tillsammans

Av sofia
3.408
Advertisement

Numera är det sällsynt att hitta två personer som är tillsammans hela livet. Det är redan svårt för ett par att inte separera efter 5 eller 10 år, än mindre när det går längre. Men det finns de som, trots åren och motgångarna, når alla mål med lätthet och lojalitet.

För dessa exceptionella individer är det otänkbart att vara ifrån varandra. Så när deras tid på jorden tagit slut kräver deras kroppar ett sista farväl, innan deras själar får vara tillsammans för evigt.

Det här är vad som hände med John och Marjorie Wilson, ett par från Storbritannien, 92 respektive 88 år gamla. Paret gifte sig 1958. Han fick diagnosen cancer i slutstadiet i maj 2020 och blev inlagd på Queen's Hospital Burton. På samma anläggning behandlades hans fru redan som snart skulle bli utskriven. Med tanke på mannens situation insåg den medicinska personalen att de förmodligen aldrig skulle får träffa varandra igen.

På begäran av Emma, ​​Marjories syster, placerades makarnas sängar i samma rum bredvid varandra. De lämnades ensamma ett tag, så att John fick möjlighet att säga adjö till sin älskade hustru och hålla hennes hand för sista gången.
 

Emma lyckades fotografera händelsen för att dela den med familjen. John avled tyvärr den 15:e juni i sitt hem. Hans son Kurt skrev ett rörande brev till sjukhusoperatörerna och tackade dem alla för att de varit tillmötesgående och visat hans föräldrar medmänsklighet.

Den rörande bilden publicerades sedan på nätet. Med den sista blicken verkar mannen nästan säga "Min kära, jag måste gå, du kommer att stanna lite längre, när du vill kommer du att finna mig där väntandes på dig". När man tittar på dem är svårt att hålla tillbaka tårarna. Vi hoppas dock att det för detta par inte var ett "adjö", utan bara ett "vi ses snart".
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack