En kattmammas unge är i fara så hon tar med den till akuten och ber läkarna om hjälp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kattmammas unge är i fara så hon…
En labrador blir 3 saker som kan tyda på att du äntligen funnit din tvillingsjäl

En kattmammas unge är i fara så hon tar med den till akuten och ber läkarna om hjälp

18 Juli 2020 • Av sofia
25.400
Advertisement

Ofta har djur förmågan att överraska oss. Inte bara för saker som berör deras natur, utan även för beteenden som liknar människans. I filmer eller tecknade filmer är man van vid att se dem bete sig som människor, till och med att tala, men detta är så klart inte på riktigt.

Ibland lyckas dock verkligheten övervinna fantasin och visar tydligt att dessa varelser verkligen har en själ. Dagens otroliga historia har både rört och chockat människor på nätet.

via: T24

På ett sjukhus i Turkiet var det en dag som alla andra. Som vanligt var det många människor som kom och gick däribland både patienter och medicinsk personal. Plötsligt, mitt i allt detta, öppnades dörrarna och två mycket speciella gäster kom in.

Det var en kattmamma med sin unge. För alla människor som mötte dem längs korridorerna var det självklart att de skulle få komma förbi och de fick även hjälp att öppna dörrarna vid behov.

Till en början såg det bara roligt och konstigt ut. Sedan med tanke på hur fort katten rörde sig stod det snart tydligt att det inte fanns något att skratta åt. Kattungen var sjuk och mamman hade tagit den till en plats där hon kände eller "visste" att de kunde hjälpa den.

Kanske var det bara en händelse, kanske hade någon skickat henne dit med avsikt, vem vet. Det som är säkert är att hon var säker på att hon skulle få hjälp där och det fick hon.

Advertisement

De lediga sjuksköterskorna närmade sig det söta lilla paret, tog ungen och undersökte den omedelbart. En annan sköterska stannade kvar med mamman och försökte försäkra henne om att allt var bra och lugnade henne med en tallrik mjölk och lite kel.

Kattungen fick vård och när den inte längre var i fara, fördes den till en veterinär för en mer specifik läkarkontroll.

Berättelsen publicerades på sociala medier med bilder som beskriver varje sekvens. Det hela slutade som tur var bra, också för att det i Turkiet finns en stor respekt för djur.

Man undrar vad som skulle ha hänt om hon hade klivit in på ett annat sjukhus någonstans i världen. Lyckligtvis hamnade kattmamman och hennes unge på precis rätt plats.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack