På grund av sin epilepsi kan hon inte bära klackskor så hennes kamrater väljer att gå barfota av solidaritetsskäl - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
På grund av sin epilepsi kan hon inte…
Han bekämpar cancer vid enbart 3-års ålder mitt i pandemin: En man vill avliva sina 2 hundar för att hans flickvän är allergisk men ett djurskyddshem bestämmer sig för att adoptera dem

På grund av sin epilepsi kan hon inte bära klackskor så hennes kamrater väljer att gå barfota av solidaritetsskäl

Av sofia
946
Advertisement

Enligt den allmänna uppfattningen är Usa kanske det land som har flest nationella traditioner, studenttraditioner, årsdagar och helgdagar. Tänk bara på Spring Break och Halloween. Bland dessa finner vi även balen "Homecoming" som är den avslutande  ceremonin på Spirit Week.

Festen avslutas med skolans fotbollslags första hemmamatch och kröningen av balens kung och drottning. På ett gymnasium i South Carolina skedde år 2019 något mycket speciellt.

Dansens "kungligheter" väljs bland de mest älskade och populära studenterna. Nataleigh Deal, 19 år gammal, var en av de 12 kandidaterna till tronen. Tyvärr har flickan kämpat med epilepsi sedan 2014 och strax före kröningen hade hon en epileptisk kris.

Hon visste att detta praktiskt taget skulle utesluta henne. Eftersom hon inte mådde särskilt bra skulle hon inte heller kunna ha gått runt på ett lugnt sätt, än mindre med klackskor. När hennes kamrater fick veta detta, tvekade de inte en sekund.

 

Alla, precis alla, beslutade sig för att gå barfota på gräsmattan innan avsparken. Nataleigh blev både förvånad och rörd av denna gest. Hennes vänners initiativ var så vackert att det gav  henne styrkan att möta paraden.

Lärarna beslutade sig för att publicera historien för att visa att deras skola är som en riktig familj. I en familj lämnas ingen ensam. Flickans mamma, Dawn Ford, har alltid varit medveten om den tillgivenhet som människor visat hennes dotter.

Den gesten visade henne både samhällets solidaritet och kärlek. En kärlek som hon inte visste hur stor den var förrän kvällen den 4:e oktober, då hon såg sin dotter och hennes kamrater gå barfota framför tusentals människor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack