Hon kämpade mot leukemi för att föda sina tvillingar - farväl Susie, modiga mamma - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon kämpade mot leukemi för att föda…
En mamma låter sin lilla son få välja hennes kläder i en vecka med jättesöta och extravaganta resultat Från tiggerska till modell - berättelsen om den fattiga flickan vars liv förändrades med ett fotografi

Hon kämpade mot leukemi för att föda sina tvillingar - farväl Susie, modiga mamma

Av sofia
1.322
Advertisement

Det finns berättelser som har makten att inspirera och röra många människor och med sin styrka lyckas de även motivera andra att fortsätta kämpa, trots alla svårigheter som livet kan ställa oss inför.

Det slutar inte alltid på bästa sätt, men det som är viktigt är att man har försökt och kämpat, alltid. Detta visades tydligt genom berättelsen om Susie, en mamma till fem barn som gjorde allt för att besegra leukemin som hon råkade ut för, tills hon tyvärr inte orkade längre.

via: ABC13 News

När Susie Rabaca från södra Kalifornien fick diagnosen leukemi, var hon redan gravid med tvillingar och mamma till tre andra barn. En situation som var minst sagt dramatiskt, från vilken denna mycket starka kvinna dock inte lät sig avskräckas. Hennes familj samlades runt henne och letade efter en benmärgsgivare som matchade henne och hennes historia spred sig snabbt runt om i världen.

Tillslut hittade de en kompatibel donator och transplantationen gick bra, vilket tillät henne att födda sina tvillingar, Ryan och Rainey. Tyvärr släppte dock sjukdomen som Susie led av henne inte och några månader senare kom den tillbaka, vilket gjorde att det var nödvändigt att donera ytterligare benmärg. Den här gången räckte tiden dock inte till och Susie överlevde inte sjukdomen som helt enkelt var för aggressiv för att utrotas.

image: GoFundMe

Susie klarade sig inte och avled vid 38-års ålder. Fram till hennes sista stunder i livet var hela familjen, inklusive barnen, nära henne, hjälpte henne och gav henne mod i sin kamp. För att hjälpa familjen och samla in pengar för barnens utbildning skapades en GoFundMe-sida som fick många donationer.

Susies kamp har gett alla mycket styrka och inspiration, eftersom hon har visat att man i dessa situationer aldrig får sluta kämpa. Minnet av kvinnans "krigarsjäl" kommer att leva vidare i lilla Ryan och Rainey, liksom i de andra tre barnen, som är säkra på att deras mamma alltid kommer att finnas vid deras sida för att skydda och stötta dem.

Advertisement
image: GoFundMe
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack