Han vill köpa en bil men råkar beställa den 27 gånger och får en räkning på 1,4 miljoner euro - TittaPaVideon.se
x
Han vill köpa en bil men råkar beställa…
Polisen lyckas fånga en tjuv tack vare att en hund inte slutade skälla En mamma föder en 6 kg tung flicka efter det att hennes mage blivit

Han vill köpa en bil men råkar beställa den 27 gånger och får en räkning på 1,4 miljoner euro

05 Juli 2020 • Av sofia
939
Advertisement

Onlineköp är verkligen ett bra sätt att påskynda försäljningsprocessen och gör ofta att kunden kan spara mycket pengar. Man bör dock vara uppmärksam när man handlar på nätet och webbplatsen från vilken vi köper produkterna bör vara tillförlitlig och känd, transaktionen skyddad och slutligen måste vi vara noga med att utvärdera vissa små detaljer som kan variera under inköpsfasen. I Tyskland ville en man byta ut sin gamla familjebil mot den nya elbilen Tesla Model 3 och när han bestämt sig för att göra köpet valde mannen att beställa på internet från den officiella webbplatsen för att få lite rabatt. Något gick dock fel i processen eftersom han aldrig fick något bekräftelsemail, så han fortsatte att upprepa alla steg i två timmar. Resultatet? En minst sagt hög räkning!
 

via: 7news.com
image: Wikimedia

Mannen, som inte fick något mail om bekräftelse av köpet, upprepade hela köpproceduren 27 gånger och slutförde varje gång allt genom att klicka på knappen "bekräfta köp". Resultatet av dessa operationer kom några timmar senare: "Tack för att du köpte 27 Tesla Model 3-bilar för totalt 1,4 miljoner euro."

Webbplatsen i fråga kräver bland annat en insättning på 100 euro för varje reservation så den stackars mannen skulle därför ha betalat ut 2 700 euro bara för bokningen. I panik kontaktade han omedelbart Tesla för att förklara situationen och lyckligtvis godkände företaget en återbetalning för att låta mannen slutföra sitt köp.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack