En mamma föder en 6 kg tung flicka efter det att hennes mage blivit "stor som en uppblåsbar badboll" - TittaPaVideon.se
x
En mamma föder en 6 kg tung flicka…
Han vill köpa en bil men råkar beställa den 27 gånger och får en räkning på 1,4 miljoner euro En 84-årig man lyckades inte få sin 49-åriga dotter att lämna hemmet, rättskostnaderna landade på 70.000 dollar

En mamma föder en 6 kg tung flicka efter det att hennes mage blivit "stor som en uppblåsbar badboll"

04 Juli 2020 • Av sofia
11.703
Advertisement

Chrissy Corbitt är en gift kvinna som är mamma till tre barn som bor i Keystone Heights i Florida. Hon är en helt vanlig kvinna som dock blev huvudperson i en rekordgraviditet som blev mycket omtalad. De tre första graviditeterna hade gått ganska bra och varit normala, men det som hände under den fjärde och sista graviditeten var en absolut medicinsk rekordhändelse. Allt detta hände 2017 och Chrissy kan fortfarande inte tro det som hände..

via: ABC News

Under 2017, några dagar efter den gräns som fastställts av läkaren för födelsen av hennes dotter utvecklade Chrissy en riktigt stor babymage, av allt mer oroande dimension. Vid någon tidpunkt hade de till och med förväntat sig att den nyfödda bebisen skulle väga minst 10 kilo! Chrissy hade också kämpat med graviditetsdiabetes tidigt i sin graviditet.

Larry, hennes man, berättar:"Det var som om hon hade en enorm badboll som bara blev större och större"
 

Så småningom födde Chrissy en vecka tidigare än väntat med kejsarsnitt, just eftersom hennes babymage verkade ha blivit för stor. Efter förlossningen hörde Chrissy klart och tydligt alla sjuksköterskor och hälsovårdare som applåderade för "lilla" Carleigh. Flickan var inte bara den största flickan som Dr. Eric Edelenbos någonsin sett födas, men hade också en rekordvikt då Chrissy och Larrys fjärde dotter faktiskt vägde nästan 6 kg!

Ett så pass hög och oväntad siffra att mamman och pappan blev tvugna att ge bort alla kläder och blöjor som de hade köpt för att köpa nya i en större storlek!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack