En pappa i svårighet beställer mat till sina döttrar utan att äta något själv eftersom pengarna inte räcker till - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pappa i svårighet beställer mat…
10 underbara klänningar som kan förvandla vilken brud som helst till en riktig prinsessa Den här makeupartisten lyckas förvandla kvinnors ansikten med hjälp av lite ögonskugga och några pensel

En pappa i svårighet beställer mat till sina döttrar utan att äta något själv eftersom pengarna inte räcker till

Av sofia
794
Advertisement

Varje förälder med en gnutta självrespekt vet att de förr eller senare kommer att behöva uppoffra någo för sina barns välbefinnande. Att se till att ens barn är glada, trygga och friska är trots allt en normal sak för pappor och mammor världen över, som en "oskriven universell lag".

Kosta vad det kosta vill, detta kommer alltid att gälla, även om livsvillkoren för föräldern kanske inte är de bästa. Pappan vi nu ska berätta för dig om är väl medveten om detta då han är en man som, trots sina begränsade möjligheter, har beslutat sig för att tillgodose sina döttrars behov och lägga sina egna åt sidan, även när det gäller mat.

via: ABS-CBN

Bilden är en som förblir etsad i minnet med en enkel blick. Vi befinner oss på Filippinerna och pappan i fråga, som är mager och synligt lidande, sitter på en snabbmatrestaurang med sina döttrar som äter stekt kyckling. En helt normal situation, förutom att mannen på grund av pengabrist bestämde sig för att låta flickorna äta och att inte beställa något till sig själv.

Denna ensamstående pappa, som senare visade sig också ha drabbats av en stroke, full av kärlek och uppmärksamhet gentemot sina flickor, avstod bokstavligen sin egen måltid för deras skull. Mannen gav så världen en exemplifierande och autentisk representation av vad det innebär att vara osjälvisk och rörde många människor på nätet djupt.

Efter det att fotona publicerades kom fler detaljer fram om historien om denna pappa som minst sagt haft otur i livet. Han heter Ryan Arebuabo, är 38 år gammal och efter sin sjukdom har han inte längre kunnat arbeta. Separerad från sin fru blev han kvar med sina döttrar och bor tillsammans med dem i en hytt i Manila. Trots dessa dramatiska förhållanden gav mannen aldrig upp och fortsatte att tjäna sitt leverne genom att sälja mat på en mobil bankett för att kunna ha råd att låta sina döttrar som är 6 och 8 år gamla gå i skolan.

Advertisement

Genom att tjäna det absolut nödvändiga försöker Ryan överleva dagen, men han lyckas inte alltid tillgodose sina behov. Hans berättelse är mycket rörande och påminner oss alla om hur viktigt och underbart det är att vara generös mot andra, även under de värsta förhållandena.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack