En autistisk pojke på 3 år tappar bort sig men hittas igen efter flera timmar, hans hundar har skyddat honom hela tiden - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En autistisk pojke på 3 år tappar…
Cordon bleu med squash - ett enkelt recept med endast ett fåtal kalorier och mycket smak Han är 92 år gammal och pluggar fortfarande på universitetet, hans dröm är att bli arkitekt

En autistisk pojke på 3 år tappar bort sig men hittas igen efter flera timmar, hans hundar har skyddat honom hela tiden

Av sofia
3.251
Advertisement

Det finns situationer som på några få ögonblick kan förvandla varje vaken stund till en spiral av ångest och oro. Vi pratar om de händelser som, när de sker, får människors mest livliga rädsla att förverkligas. Att inte kunna hitta ett barn, som dessutom lider av ett funktionshinder, är ett av dessa fall. Det här är vad som hände med familjen till lilla Marshal Butler, en 3-årig pojke som lider av autism och som därför inte kan tala och kommunicera ordentligt.

En dramatisk händelse, som dock slutade på ett bra sätt, tack vare Nala och Buckwheats närvaro, de trogna familjehundarna, som inte förlorade barnet ur syne ens för ett ögonblick, vilket höll honom säker.
 

Den sorgliga historien - som lyckligtvis fick ett lyckligt slut - ägde rum i Florida och vi kan verkligen säga att Marshals familj fick uppleva sin värsta mardröm när den lilla pojken plötsligt försvann hemifrån, medan han lekte med sina två husdjur. En redan komplex situation som blivit ännu mer sådan på grund av barnets autism. Den enda trösten var att Marshal var med hundarna, som säkerligen skulle skydda honom som bara dessa varelser kan göra.

Den skyddande instinkt som en hund har är faktiskt verkligen unik. Det är som om dessa djur hade en speciell känslighet när det gäller att förstå när deras mänskliga vänner är i farliga situationer och lyckas ge ännu mer komfort än vanligt. Detta var vad Nala och Buckwheat gjorde med Marshal under den tiden då alla sökte efter pojken utanför hans hem.
 

Hela grannskapet informerades, tack vare den kommunikation som gjorts via sociala medier av den lokala polisen. Det var en av grannarna, som var inblandade i sökningen, som slutligen hittade pojken, som hade lämnat huset endast iklädd blöja och hade förflyttat sig över 1,5 km. När räddningen kom, var Marshal lyckligvis oskadd och med honom fanns även Nala och Buckwheat, två hundar som återigen visade hur underbart förhållandet kan vara mellan dessa djur och människor.

Advertisement
image: WJHG7/WECP18

"Jag tror verkligen att de två hundarna höll honom säker" sa mannen efter det att pojken hittades. Äntligen kunde han krama om sina nära och kära igen och vi hoppas att hans "livvakter" med svans och fyra ben har belönats som de förtjänar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack