En polis räddar en 12 dagar gammal flicka från att kvävas, ett år senare ber de honom att bli hennes gudfar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En polis räddar en 12 dagar gammal…
Hon får ett mail från sin pappa som avlidit 10 månader tidigare med instruktioner på hur föräldrarnas silverbröllop ska firas Läkaren dödförklarade en bebis, han kommer tillbaka till livet efter 2 timmar tack vare kroppskontakten med sin mamma

En polis räddar en 12 dagar gammal flicka från att kvävas, ett år senare ber de honom att bli hennes gudfar

Av sofia
899
Advertisement

Polisens jobb är verkligen svårt. Ibland kan de verka elaka, andra gånger alltför vänliga och tillåtande, ett som är säkert är i alla fall att de som arbetar som poliser möter alla möjliga situationer och personer under sina skift. Detta kan William Kimbro, en polis från Berkeley County, i USA, bekräfta då han i juni 2019 räddade livet på en flicka på bara 12 dagar som riskerade att kvävas.

via: ABC News 4

I juni 2019 var William Kimbro i tjänst i Berkeley County i South Carolina när han försökte stoppa en bil som överskred den tillåtna hastighetsgränsen på gatan. När William stoppade bilen upptäckte han att det fanns en allvarlig nödsituation inuti bilen. En 12-månader gammal bebis hade slutat andas efter att druckit sin mjölk.

William tvekade inte en sekund och försökte hjälpa den lilla flickan inför mammans skrämda ögon. Efter att ha utfört hjärtlungräddning försökte William på alla sätt att få barnet att andas igen, tills medicinsk assistans kom och Agent Kimbras ingripande gav som tur var resultat!
 

The right place at the right time? God’s plan? Some call it true destiny. One year ago today, several lives changed...

Pubblicato da Berkeley County Sheriff's Office su Giovedì 11 giugno 2020

Tack vare William's massage överlevde lilla Ryleigh på ett mirakulöst sätt. Det är därför Berkeley County Sheriff tilldelade Agent Kimbro en speciell medalj, men det hela slutade inte där för den modiga polisen. Ett år senare, den 31:a maj 2020, blev lilla Ryleigh ett år gammal och familjen bjöd Kimbro till födelsedagsfesten, något som gladde båda parter. Bara en vecka efter flickans födelsedag fick William ett överraskande erbjudande, nämligen att bli gudfader till barnet på hennes dop!

Självklart accepterade William Kimbro erbjudandet omedelbart. Han var rörd över att få bli en sådan viktig del av den lilla flickans liv som han bara ett år tidigare, när Ryleigh bara var 12 dagar gammal, hade räddat med en mirakulös hjärtmassage.

Ditt ingripande var avgörande, bra jobbat William!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack