En 3-årig flicka blir brudtärna på bröllopet åt sin benmärgsdonator som räddat henne från leukemi - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 3-årig flicka blir brudtärna på…
En kille publicerar gamla foton på En 100 % naturlig hemmagjord myggfälla som görs av en flaska och några enkla ingredienser

En 3-årig flicka blir brudtärna på bröllopet åt sin benmärgsdonator som räddat henne från leukemi

Av sofia
1.370
Advertisement

Det finns berättelser med ett lyckligt slut som värmer hjärtat och får oss att reflektera över vikten av till synes enkla gester. Hayden Ryals hade anslutit sig till den nationella listan över anonyma benmärgsgivare år 2015 efter att ha fått veta att hon var kompatibel. När ett samtal kom ett år senare och läkarna sa till henne att hon kunde rädda en 1-årig tjej med en sällsynt form av leukemi, tvekade Hayden inte med att donera sin benmärg. Den lilla flickan hette Skye McCormick och Hayden var tvungen att vänta länge innan hon träffade henne och föreslog i slutändan att hon skulle få vara hennes lilla brudtärna på bröllopet. Ett val som var naturligt för kvinnan, tack vare det otroliga bandet som skapats mellan henne och barnet, redan innan de lärt känna varandra.

via: The Sun

När lilla Skye diagnostiserades med en sällsynt form av leukemi, låg hennes enda hopp hos en generös benmärgsgivare. Hayden blev i detta avseende hennes skyddsängel, tack vare sin anonyma donation räddade hon bokstavligen flickans liv. Vid operationen visste Hayden knappt någonting om den lilla flickan och hennes familj, men bara ett år efter transplantationen tillät läkarna de två familjerna att kommunicera via brev.

Så på Skyes födelsedag skickade Hayden henne ett gratulationskort och... en inbjudan till sitt bröllop! Kvinnan var på väg att uppfylla ännu en viktig dröm i sitt liv, nämligen att gifta sig med sina drömmars man. Hayden ville att Skye skulle vara den lilla brudtärna som ansvarar för att sprida blommor längs med altargången. Ursprungligen var läkarna inte överens eftersom flickans immunförsvar var mycket lågt, men sedan blev det starkare med dagarnas gång och tillslut gav läkarna sitt samtycke. Så Skye kunde få gå på sin räddares bröllop.

Första gången de såg varandra, visste Skye mycket väl vem Hayden var och hälsade omedelbart på henne med ett "Hay-hay", som rörde kvinnan djupt.

Advertisement

Hayden berättar att hon anser att Skyes familj är hennes familj och att hon skulle göra allt för dem. När de träffades utbytte de gåvor: en klänning att ha på sig för bröllopet för lilla Skye och en guldmedaljong med fotot av Skye med orden: "Nu slår detta hjärta tillsammans med ditt" för benmärgsdonatorn Hayden.

Att se bilderna på lilla Skye vid Haydens bröllop är väldigt rörande. Denna lilla krigarprinsessa kan stolt säga att hon har besegrat leukemi vid enbart 3-års ålder och har nu hela sitt liv framör sig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack