Den 105-åriga gammelmorfarn kramar sitt nyfödda barnbarnsbarn, videon är fulladdad med kärlek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den 105-åriga gammelmorfarn kramar…
Squashrullar i ugnen - ett recept med enbart ett fåtal kalorier som passar perfekt på sommaren 4 gäss blir en äldre kvinnas

Den 105-åriga gammelmorfarn kramar sitt nyfödda barnbarnsbarn, videon är fulladdad med kärlek

Av sofia
3.854
Advertisement

Det finns bilder som har kraften att fömedla tusen saker utan att behöva varken ord eller förklaringar. Vi pratar om alla de foton som i sig själva innehåller enorm kraft och förmågan att få oss att reflektera över viktiga aspekter av livet och människorna runt omkring oss.

Tänk till exempel på tidens gång och generationernas följd. Det är helt otroligt - och ganska oroande - att tänka på hur vi praktiskt taget växer upp över en natt, blir huvudpersoner i en ny livscykel, med nya människor, nya behov och nya perspektiv, fram till ålderdomen. Detta är förmodligen också vad pappan till lilla Easton, en 5 dagar gammal bebis, tänkte när han gav sin son till sin gammelmorfar, en man på 105 år.

Bilden beskriver en situation som tyvärr inte alla barnbarn eller morföräldrar har turen att få uppleva. James Herald Spring, som fått smeknamnet "Pop" inom familjen, fick dock den fantastiska möjligheten att få hålla sitt barnbarnsbarn Easton i famnen, en liten varelse som just hade kommit till världen.

Kontrasten mellan ett hundraåring som "Pop" och en nyfödd som Easton är helt enkelt imponerande, öm och rörande på samma gång. Gammelmorfarn och barnbarnsbarnet omfamnar varandra fysiskt och känslomässigt i en video som på kort tid har blivit populär på nätet och rört många användare. Det nya livet som Easton representerar verkar ge gamle James glädje, styrka och vitalitet, trots att det är mer än ett sekel mellan dem.

Advertisement
Och förhållandet som föddes mellan gammelmorfarn och barnbarnsbarnet är verkligen något speciellt. Trots åldern och "åkommorna" på grund av ålderdomen, är James en fantastisk gammelmorfar, så fort han har möjlighet interagerar han med sitt barnbarn, ler och försöker få honom att känna all sin kärlek och närhet. Dåtid och nutid som möts i en förening av kärlek som kan ge glädje, hopp och förtroende genom en enkel blick. Vi hoppas att lilla Easton, för James, kan bli en riktig kur mot sorg och ensamhet!
 
Nedan finner du videon som visar den söta gammelmorfarn som håller sitt barnbarnsbarn i famnen:
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack