En mamma lägger upp foton på sin dotter med Downs syndrom och deras liv förändras totalt

av sofia

20 Maj 2023

En mamma lägger upp foton på sin dotter med Downs syndrom och deras liv förändras totalt
Advertisement

I vardagen sätter vi alltid upp mål för oss själva: ambitioner eller till och med drömmar, som vi vill uppnå. Men ofta har dessa projekt gränser, väldefinierade gränser som "Vad kan jag göra? Vem kan jag vara? Och hur långt kan jag gå?". Inget kan vara mer fel och den här historien är ett tydligt bevis på detta.

En tjej med Downs syndrom lyckades där många trodde att hon inte skulle göra det. Hon har övervunnit alla barriärer och fördomar och du kan beundra henne, på följande bilder, i all hennes beslutsamhet och skönhet.

via Sortra

Advertisement

Det hela började nästan "för skojs skull", med den enda avsikten att en mamma ville föreviga sin vackra dotter.

När allt kommer omkring, är inte alla barn vackra ur sina föräldrars synvinkel? För Rubia Traebert, en 44-årig brasiliansk mamma, är det objektivt sett sant att hennes dotter Georgia är alldeles underbar.

Georgia stack redan från en mycket ung ålder ut bland många tjejer på grund av hennes vackra drag och graciösa utseende. Det skulle egentligen inte vara något konstigt eller särskilt förvånande i detta, om det inte vore för det faktum att tjejen i fråga lider av Downs syndrom och därför skulle man felaktigen kunna tro att hon inte kan ha en sådan extraordinär skönhet. Inget kunde vara mer fel.

Advertisement

Som vi sa tog hennes mamma ett foto av henne och la upp det på Facebook: "Jag gjorde det utan att tänka särskilt mycket på det, jag ville bara göra en trevlig gest för min dotter, för att glädja henne och bevara ett minne", berättar Rubia.

Den bilden fick på mycket kort tid hela 1000 "likes", ett tydligt bevis på hur mycket människor gillade hennes vackra dotter Georgia.

Flickan var bara 14 år då, men det var redan tydligt att hon hade en gåva.

Att klä sig väl var något hon verkligen var bra på, men framför allt passade det henne!

Varje plagg såg mycket bra ut på hennes figur och hennes poser såg lika naturliga ut som de var "professionella". Hennes bilder började snabbt spridas på nätet och blev mycket populära på sociala medier!

De första jobberbjudandena inom modebranchen dröjde inte länge och hela 5 byråer klev fram för att "rekrytera" den där väldigt speciella tjejen. Nu är Georgia 18 år gammal och vad har hänt i hennes liv hittills?

Hon är modell såklart! Hon spelar till och med in reklamfilmer och poserar för en av Brasiliens främsta stylister.

Hennes enorma framgång är mer än välförtjänt. Det har faktiskt inte alltid varit så enkelt för henne och hennes liv har faktiskt varit ganska komplicerat redan sedan barndomen. När hon var barn retade hennes klasskamrater henne på grund av hennes "tillstånd" och visade sig inte alls vara förstående mot henne, utan hånade och frös ut henne.

Nu har lyckligtvis allt förändrats och hennes mamma har skrivit några rörande ord för att beskriva sin älskade dotters styrka och framgång i livet.

"Georgia är en glad och lycklig tjej och hon har inga problem med sitt tillstånd. Hon har inga komplex av något slag och det är så alla borde leva", avslöjade hon.

Så fördomar och icke-konstruktiv kritik borde helt enkelt inte förekomma.

Ännu en gång, precis som i den här historien, har vi bevis på att det med passion och rätt motivation verkligen inte finns några gränser för vad vi kan göra eller vilka vi kan bli.

Advertisement