En volontär på ett djurskyddshem tar en selfie med en av hundarna som bjuder på sitt allra bästa leende - TittaPaVideon.se
x
En volontär på ett djurskyddshem tar…
Den här killen lämnade sina två jobb för att ta hand om sin 105-åriga mormor på heltid 6 fördelar med ananas, naturligt antiinflammatorisk och rik på välgörande och läkande egenskaper

En volontär på ett djurskyddshem tar en selfie med en av hundarna som bjuder på sitt allra bästa leende

22 Juni 2020 • Av sofia
2.744
Advertisement

Hundar som bor på djurskyddshem har det inte särskilt bra. Även om de i de flesta fallen följs och matas av frivillig personal och veterinärer skulle dessa stackars djur givetvis vilja bli adopterade av en omtänksam och kärleksfull mänsklig familj. Ett tak över huvudet och att alltid bli omhändertagna är deras största dröm. Men eftersom de befinner sig i ett tillfälligt hem försöker de få tiden att gå så gott de kan.

image: Instagram

En av volontärerna på ett icke-statligt djurskyddshem i Avenida Pacaembu i São Paulo i Brasilien hade den roliga vanan att ta en selfie eller åtminstone ett souvenirfoto tillsammans med varje liten valp som kom till hemmet. Många av dessa djur accepterade gärna att "fotograferas" tillsammans med flickan, men det fanns en hund som bara inte ville göra det och som verkligen var motvillig till att bli fotograferad.

image: Instagram

Trots sin introverta och aggressiva personlighet överraskade hunden dock flickan med ett brett "leende" som gjorde att selfien blev totalt improviserad och ett mycket roligt ögonblick!

Volontären kunde inte fatta att hunden verkade ha förstått att det var dags att posera med flickan och visa upp sitt snyggaste leende framför kameran.

Advertisement
image: Instagram

Bilderna som tagits av volontären har blivit så framgångsrika på djurskyddshemmet San Paolo i Brasilien att de har publicerats på Instagram och delats otroligt många gånger, fått många reaktioner och kommentarer från människor som både blivit roade och rörda...

image: Instagram

Bilderna som tagits av volontären tillsammans med det som verkade vara en introverad och aggressiv hund är ett bevis på att även hundar... kan posera när de vill!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack